Sjov i ferien – Tilmeld jer vinterferiens mange aktiviteter

Sjov i ferien – Tilmeld jer vinterferiens mange aktiviteter

Glæd jer til en dejlig vinterferie med masser af gode aktivitetstilbud. 

Skynd dig allerede nu at tilmelde jer de aktiviteter I ikke vil gå glip af! 

10. – 16. februar
Stenmaling på Smørum Bibliotek
Kom og mal på dine egne sten, man må gerne selv tage en tur på stranden og finde den perfekte sten, ellers har børnebibliotekarerne samlet sten og indkøbt stenmalingstuscher.
Kræver ikke tilmelding. Bare mød op.

10. februar
DTU ScienceShow på Smørum Bibliotek
Oplev naturvidenskab når det er sjovest. Vi får fint besøg af studerende fra DTU, når de med deres ScienceShow kommer ud og formidler naturvidenskab på en både sjov og underholdende måde. Der er lagt op til et brag af et show med spektakulære eksplosioner, farver og forrygende forsøg, når de studerende fortæller om naturvidenskabelige fænomener. Det bliver med garanti både lærerigt og underholdende.

Læs mere her og køb din billet på egedalbibliotekerne:

10. – 12. februar
Skum-tenniscamp med Ledøje Smørum Tennisklub i Smørum Idrætsanlæg Hal 1
Kom og lær det fundamentale i tennissportens tegn. Vi tilbyder 3 dages tenniscamp for Egedal børn, som har interesse i at lære de forskellige slag. Vi har ketchere, der kan lånes. Vi spiller skumtennis på badmintonbaner. Skumbolde er langsommere og gør, at man hurtigere får succes, fordi man kan holde bolden i spil i længere tid. Det sikrer lange dueller og mange slag og gør, at man rent teknisk får indøvet slagene meget hurtigere, end hvis man stod på en udendørs tennisbane og spillede med små bolde. Kom og vær med – det bliver sjovt.

Læs mere her og køb din billet her:

10. – 12. februar
Sørøverskydning med Ølstykke Skytteforening på Bækkegårdsskolen i Ølstykke
Er du bedre end Jack Sparrow? Undgå de mange fælder som Ostindiske kompagni har lagt for at indfange dig til skafottet og vær samtidig skarp til at ramme de “vagter”, der vil prøve at fange dig. Du vinder måske Tjhe Black Pearl tilbage. Du kommer igennem mange typer forhindringer i gymnastik salen og skal ramme plet med IR våben på “skyde stationerne” . Kom og brænd noget krudt af og lær at have fokus når det gælder. Det er måske dig der vinder dagens præmie for bedste tid? Bare mød op, 20 kr. opkræves til betaling af våbenleje.

Læs mere her:

Film & popcorn i Egedal - Vores Egedal11. februar
Så er der tegnefilm på Ølstykke Bibliotek
I vinterferien viser vi film der varmer. Filmene kan være sjove, spændende, tankevækkende… Der er popcorn og alle er velkomne, men filmene anbefales til de 7-13 årige. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Læs mere her og book din billet på egedalbibliotekerne:

11. februar kl. 13-16.
Fastelavn på Skenkelsø Mølle – aktivitetsdag for børn og bedsteforældre
Fremstil dit eget fastelavnsris efter gammel opskrift og lav din egen fastelavnsmaske. Prøv at bide til bolle på gårdspladsen og smag hjemmebagte strutter.

 

 

11. februar
Flødebolle kursus for Egedal skolebørn på Bækkegårdsskolen i Ølstykke
Alle børn får på kurset lov at lave flødeboller helt fra bunden og pynte dem til sidst. Børnene får deres flødeboller med hjem.

Læs mere og køb din billet her:

 

 

12. februar
Vilde flotte fastelavnsmasker i Kulturhuset i Stenløse
Maskeværksted med Nicoline fra Blikfang for de 6-12 årige. Byg din egen maske med lige det udtryk du har lyst til. Skal det være en uhyggelig dragemaske, en glimtende femaske fyldt med pailetter og fjer i regnbuens farver, eller en fuglemaske? Arrangementet varer ca. 2 timer og er gratis, men kræver tilmelding. Både børn og voksne skal have billetter.

Læs mere her og book din billet på egedalbibliotekerne:

 

 

12. februar
Mini-readathon på biblioteket i Stenløse Kulturhus
Er du glad for at læse, hygge og elsker bøger, så kom og vær med til et Minireadathon i vinterferien på Stenløse bibliotek. Her kan du dykke ned i litteraturens verden sammen med en masse andre, og få én på opleveren. Readathonet starter onsdag den 12. februar klokken 10.00 og slutter igen kl. 15.30. Arrangementet er gratis.

Læs mere på egedalbibliotekerne:

12. – 14. februar
Yoga og mindfulness for børn Egedal Kommune i Stenløse Kulturhus
Yoga og mindfulness til børn skal leges ind. Vores tilgang til nærvær vil gå gennem krop, kreativitet, åndedræt, hjertet og bevidsthed. Derfor maler og tegner vi og laver vores egne mandalaer og fantasirejsebilleder. Vi bevæger os med yoga, løb og bevægelseslege. Man skal kunne deltage alle 3 dage fra kl. 11-15.

Læse mere og køb din billet her:

Film & popcorn i Egedal - Vores Egedal13. februar
Så er der tegnefilm på Smørum Bibliotek
I vinterferien viser vi film der varmer. Filmene kan være sjove, spændende, tankevækkende… Der er popcorn og alle er velkomne, men filmene anbefales til de 7-13 årige. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Læs mere og book din billet på egedalbibliotekerne:

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…