Sjov i Skov – Kildeholm Orienteringsklub starter nye børnehold

Sjov i Skov – Kildeholm Orienteringsklub starter nye børnehold

Er dit barn mellem 3 og 14 år? Og klar på at komme ud i naturen, få nye venner og måske lære at finde vej i skoven? Så kom og prøv om de nystartede børnehold i Kildeholm Orienteringsklub er noget for jer!

Der bliver masser af sjove lege, jord under neglene, mulighed for at møde andre børn og få trænet motoriske færdigheder, når Kildeholm Orienteringsklub efter sommerferien starter nye børnehold!

Børneholdet henvender sig til børn mellem 3 og 8 år, og træningen er en blanding af sjove lege i skoven og oplevelser i skoven med mulighed for at lære lidt om orienteringsløb undervejs. For at deltage på børneholdet er et krav, at der er en forælder/voksen med, der kender barnet. Kom i tøj til at være ude og højt humør, så klarer vi resten.

Ungeholdet er for børn mellem 9 og 14 år, og her er træningen også en blanding af sjove lege i skoven og oplevelser i naturen. Der vil i højere grad være fokus på at lære om brugen af kort og kompas – og med tiden måske endda at kunne finde rundt i skoven på egen hånd eller måske med en af sine nye løbevenner. Der er intet krav om, at forældre skal deltage på ungeholdet, men forældre er selvfølgelig meget velkomne – og ellers til selv at løbe eller gå en tur i skoven.

Målet er at have det sjovt, måske få nye venner og lære at bevæge sig i naturen. Der sluttes af med lidt at spise og drikke.

De starter op lørdag den 14. august kl. 10:00 til ca. 11:30, og fortsætter de følgende lørdage.

TILMELDING ER NØDVENDIG PÅ casper@kildeholm-ok.dk

Deltagelse er gratis, men det forventes, at barnet bliver medlem af klubben, hvis I vil fortsætte efter de første 3 gange.

Du kan læse mere om Kildeholm Orienteringsklub på hjemmesiden: https://kildeholm-ok.dk