Sjov i Skov – Kildeholm Orienteringsklub starter nye børnehold

Sjov i Skov – Kildeholm Orienteringsklub starter nye børnehold

Er dit barn mellem 3 og 14 år? Og klar på at komme ud i naturen, få nye venner og måske lære at finde vej i skoven? Så kom og prøv om de nystartede børnehold i Kildeholm Orienteringsklub er noget for jer!

Der bliver masser af sjove lege, jord under neglene, mulighed for at møde andre børn og få trænet motoriske færdigheder, når Kildeholm Orienteringsklub efter sommerferien starter nye børnehold!

Børneholdet henvender sig til børn mellem 3 og 8 år, og træningen er en blanding af sjove lege i skoven og oplevelser i skoven med mulighed for at lære lidt om orienteringsløb undervejs. For at deltage på børneholdet er et krav, at der er en forælder/voksen med, der kender barnet. Kom i tøj til at være ude og højt humør, så klarer vi resten.

Ungeholdet er for børn mellem 9 og 14 år, og her er træningen også en blanding af sjove lege i skoven og oplevelser i naturen. Der vil i højere grad være fokus på at lære om brugen af kort og kompas – og med tiden måske endda at kunne finde rundt i skoven på egen hånd eller måske med en af sine nye løbevenner. Der er intet krav om, at forældre skal deltage på ungeholdet, men forældre er selvfølgelig meget velkomne – og ellers til selv at løbe eller gå en tur i skoven.

Målet er at have det sjovt, måske få nye venner og lære at bevæge sig i naturen. Der sluttes af med lidt at spise og drikke.

De starter op lørdag den 14. august kl. 10:00 til ca. 11:30, og fortsætter de følgende lørdage.

TILMELDING ER NØDVENDIG PÅ casper@kildeholm-ok.dk

Deltagelse er gratis, men det forventes, at barnet bliver medlem af klubben, hvis I vil fortsætte efter de første 3 gange.

Du kan læse mere om Kildeholm Orienteringsklub på hjemmesiden: https://kildeholm-ok.dk

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…