Nu skal der bygges 300 boliger i Egedal By

Nu skal der bygges 300 boliger i Egedal By

Der kommer til at ske spændende ting og sager i de kommende år i Egedal By. Egedal Kommune har netop solgt hele fem storparceller til 2E Group, der opfører mindst 250 Schmidt Hammer Lassen-tegnede ejerboliger i den nye bydel, som bliver hovedstadsområdets næststørste byudviklingsprojekt.

Om kort tid begynder Egedal Boligselskab at opføre 58 urbane lavenergi leje-lejligheder i et nyt område af Egedal By. Men de nye indflyttere får ikke lov til at bo alene ret længe, før nye naboer i nye ejerlejligheder og byhuse melder sig.

Egedal Kommune har nemlig netop solgt fem storparceller til 2E Group. Den succesrige aalborgensiske ejendomsudviklingsvirksomhed forventer at begynde at bygge et sted mellem 250 og 300 byhuse og ejerlejligheder til en værdi af cirka 700 millioner kroner i området snarest.

Købet er sket efter, at 2E Group har overtaget Projekt Egedal By A/S, som gennem de sidste 15 måneder forgæves har arbejdet på at realisere det boligbyggeri, de vandt retten til at opføre efter et udbud af grundene i 2016. Med salget til 2E Group går byggeriet og salget af de første boliger i gang i løbet af et par måneder. Projektet er det originale tegnet af det prisvindende arkitektfirma Schmidt Hammer Lassen, der blandt andet er kendt for Den Sorte Diamant.

Der vil blive etableret et salgskontor i Egedal By, hvor man som privat kan få sig en snak om den nye drømmebolig og høre nærmere om pris, beliggenhed og indflytningstidspunkt. De første boliger forventes allerede at stå klar til indflytning midt i 2019. Det vil være salgsselskabet 2E Bolig Projektsalg, som vil forestå salget.

2E Group forventer at gå i gang med projektsalget af de første boliger til private i løbet af et par måneder. Mange af boligerne forventes også afsat til professionelle ejendomsinvestorer. Og fra den side er der massiv interesse for det spændende projekt – og der allerede indledt forhandlinger.

Borgmester Karsten Søndergaard er begejstret for, at det er lykkedes at tiltrække en meget erfaren bygherre til Egedal By. Med 2E Groups køb begynder bykernen i Egedal By for alvor at tage form som en moderne bydel med flotte bæredygtige boliger mellem grønne byrum. Samtidig får vi et godt miks mellem ejer- og lejeboliger i bydelen, så der bliver plads til alle, siger borgmester i Egedal Kommune, Karsten Søndergaard.

Den nye bydel vil i den grad afspejle kommunens vision og brandingstrategi, der bl.a. sigter mod at skabe tilflytning til nye byområder, hvor boligerne ‘skaber rammen om et velfungerende familieliv i alle livets former og faser, udtrykker Karsten Søndergaard.

Egedal By er et 84 hektar stort byudviklingsområde omkring Egedal Rådhus, hvor både boliger og let erhverv vil binde Stenløse og Ølstykke sammen.
Den første bydel ved Egedal Station kommer til at rumme 1.200 nye boliger, der bliver en blanding mellem etageboliger og byhuse. Bydelen rummer allerede Føtex, Egedal Rådhus, Egedal Sundhedscenter, døgnboliger, Plejecenter Egeparken og lejlighederne i Egevænge.
I alt forventes Egedal By at blive hjem for op mod 5.000 nye borgere samt en række virksomheder og institutioner, når byen er fuldt udbygget.

For yderligere oplysninger – læs nyheden på Egedal Kommunes hjemmeside

 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...
File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...
Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
Ve..buresØ.efterår.21.(22of26)

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…