Skenkelsø Mølle inviterer til Store Vaskedag

Skenkelsø Mølle inviterer til Store Vaskedag

Traditionen tro byder det historiske museum Skenkelsø Mølle indenfor til Store vaskedag med Fællessang – lørdag d. 6. maj kl. 10 – 14

Store Vaskedag på Skenkelsø Mølle Museum i Ølstykke, Egedal Kommune

Store Vaskedag på Skenkelsø Mølle Museum

På årets første mølledag afholdes store vaskedag på Skenkelsø Mølle. I møllehaven vil der være storvask på gammeldags manér med gruekedel og vaskebræt og tøjruller. I gamle dage skulle der lægges kræfter i, når tøjet skulle være rent – prøv også selv.

Museet kan desværre ikke tilbyde vask af beskidt tøj, men hvis du har en festdug, der skal rulles, kan du medbringe den på dagen.

Kl. 10:30 er der koncert ved formidlingshytten med koret Det Tredje Krydderi, der bidrager med hyggelige sange for børn og voksne, hvor man også kan synge med.

Besøg også museets udstilling med genstande og redskaber fra Egedals historie, samt se årets særudstilling: ’Thorvald Larsen – en lokal maler’. Thorvald Larsen-selskabet har skabt en seværdig udstilling med oliemalerier fra Egedal, hvor man også kan se foto af motiver og landskab i dag. Thorvald Larsen boede i Veksø og var uddannet kunstmaler og aktiv i perioden 1917-47.

I museets stuer kan man høre lyden af rokken, der går…Og man kan se spinding af uld på gammeldags facon. I museets skolestue kan man komme i den gamle skole – og få testet om man skal have sine skolepenge tilbage.

Hvis der er vind snurrer møllevingerne og maler friskmalet mel: spelt, hvede, rugmel og andre spændende melsorter kan købes. Møllelauget er på plads og vil fortælle om møllens tekniske indretning og funktion på den 130-årige fuldt funktionsdygtige mølle. Nyd en kop kaffe med kage i museets møllehave. Arrangementet foregår i samarbejde med Ølstykke Historiske Forening.

Skenkelsø Mølle Museum, Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke

Store Vaskedag på Skenkelsø Mølle Museum i Ølstykke, Egedal Kommune

Arkivfoto: Store Vaskedag på Skenkelsø Mølle Museum

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…