Skenkelsø Mølle inviterer til Store Vaskedag

Skenkelsø Mølle inviterer til Store Vaskedag

Traditionen tro byder det historiske museum Skenkelsø Mølle indenfor til Store vaskedag med Fællessang – lørdag d. 6. maj kl. 10 – 14

Store Vaskedag på Skenkelsø Mølle Museum i Ølstykke, Egedal Kommune

Store Vaskedag på Skenkelsø Mølle Museum

På årets første mølledag afholdes store vaskedag på Skenkelsø Mølle. I møllehaven vil der være storvask på gammeldags manér med gruekedel og vaskebræt og tøjruller. I gamle dage skulle der lægges kræfter i, når tøjet skulle være rent – prøv også selv.

Museet kan desværre ikke tilbyde vask af beskidt tøj, men hvis du har en festdug, der skal rulles, kan du medbringe den på dagen.

Kl. 10:30 er der koncert ved formidlingshytten med koret Det Tredje Krydderi, der bidrager med hyggelige sange for børn og voksne, hvor man også kan synge med.

Besøg også museets udstilling med genstande og redskaber fra Egedals historie, samt se årets særudstilling: ’Thorvald Larsen – en lokal maler’. Thorvald Larsen-selskabet har skabt en seværdig udstilling med oliemalerier fra Egedal, hvor man også kan se foto af motiver og landskab i dag. Thorvald Larsen boede i Veksø og var uddannet kunstmaler og aktiv i perioden 1917-47.

I museets stuer kan man høre lyden af rokken, der går…Og man kan se spinding af uld på gammeldags facon. I museets skolestue kan man komme i den gamle skole – og få testet om man skal have sine skolepenge tilbage.

Hvis der er vind snurrer møllevingerne og maler friskmalet mel: spelt, hvede, rugmel og andre spændende melsorter kan købes. Møllelauget er på plads og vil fortælle om møllens tekniske indretning og funktion på den 130-årige fuldt funktionsdygtige mølle. Nyd en kop kaffe med kage i museets møllehave. Arrangementet foregår i samarbejde med Ølstykke Historiske Forening.

Skenkelsø Mølle Museum, Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke

Store Vaskedag på Skenkelsø Mølle Museum i Ølstykke, Egedal Kommune

Arkivfoto: Store Vaskedag på Skenkelsø Mølle Museum

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…