Hardenberger Skilte 40 år og “still going strong”

Hardenberger Skilte 40 år og “still going strong”

At kunne fejre 40 års jubilæum er absolut ikke alle virksomheder forundt. Det kræver at man er gjort af et helt særligt stof. Og det er der ingen tvivl om at Hardenberger Skilte i Ølstykke er. Det har jeg selv glædeligt erfaret! Skiltefirmaet har udviklet sig gennem tiden, og har formået at skabe mange trofaste kunderelationer, og samtidig udvide porteføljen.

Kurt & Søren

Profil

Virksomheden ligger på Svalehøjvej ved Værebro. Hardenberger Skilte beskæftiger sig med alt hvad en virksomhed kan have brug for i forbindelse med reklame.  De laver skiltning til både indendørs og udendørs brug, dekoration på biler og vinduer, tryk på tøj, grafisk arbejde og også salg af visitkort, foldere og brochurer – kort sagt alt indenfor firmaprofilering.

Der er ingen tvivl om, at Hardenberger Skilte er kendt i lokalområdet for at levere kvalitetsarbejde hver eneste gang. En virksomhed med høj faglighed og serviceniveau, der holder hvad de lover både hvad angår kvalitet, levering og pris – og det er værdier kunderne værdsætter.

Avisudklip fra overtagelsen

Mit bekendtskab med Kurt

Jeg lærte ejeren af Hardenberger skilte, Kurt at kende, da jeg i tidernes morgen for fem år siden startede op som selvstændig med EgedalForum, som Vores Egedal hed dengang. Jeg kom med i et lokalt erhvervsnetværk, hvor Kurt også var medlem.

Kurt blev en af mine allerførste betalende kunder. Han sagde at han gerne ville annoncere på hjemmesiden, fordi han godt kunne lide mit projekt og min idé, og kunne se at jeg brændte for mit arbejde. Han har samtidig i årene frem været god at spille bold op af, hvis jeg havde en idé eller en betragtning og havde brug for et godt råd. Hjælpsomhed er en egenskab jeg holder meget af ved mennesker.

Udover at drive virksomhed i Egedal støtter Hardenberger Skilte også lokalsporten. Han er sponsor i flere foreninger og sportsklubber, bl.a. Ølstykke FC, HØJ Håndbold, Speedwaykører Mikkel Michelsen og Værebro Golf.

I gode gamle dage

På besøg

Jeg bliver altid i godt humør, når jeg stikker snuden forbi Svalehøjvej. Åbner døren til værkstedet og bliver mødt med et højt “Hvad Søren er det dig, Pernulle” gennem det store lokale! Altid er de i gang med et eller andet for mig fascinerende projekt. En varevogn der skal have monteret folie dekoration – eller nogle kæmpe udprint af et eller andet spændende! Alt med velkendte logoer fra nær og fjern. Det er et sted man får lyst til bare at snuse rundt, og blive inspireret til alle de mange reklamer min lille virksomhed kunne få.

Stemningen i teamet er lun og humoristisk, samtidig med at de er dybt seriøse og passionerede omkring deres arbejde

Glad på arbejde hver dag

Jeg spørger Kurt om aldrig han bliver træt af sit arbejde. Han fortæller mig, at han faktisk er glad hver eneste dag han tager afsted på arbejde. Arbejdet er meget alsidigt og spænder bredt. Den ene arbejdsdag kan gå med computer arbejde, layout til skilte og dekoration af biler, næste dag kan det bestå i at grave pæle ned til skiltning, eller at stå på et stillads og opsætte facadeskilte. Det er det alsidige i jobbet og de mange mennesker man kommer i kontakt med, der passer hans temperament så godt.

Skiltebranchen gennem årene

Skiltebranchen er en branche, der har forandret sig meget gennem årene. Da Kurt startede i lære som skiltemaler i 1978 var det et decideret håndværksfag, hvor det meste blev lavet i hånden. “og det var de værste kemikalier der blev brugt”. En sikker hånd skulle der til. Bla. dengang han fik til opgave at tegne noderne til “Alfred skal giftes nu til morgen” på en flyvemaskine, da Simon Spies blev gift med Janni, “Det var en sjov opgave, som man ikke sådan glemmer”.

I dag foregår en stor del af arbejdet på computeren og ved hjælp af en kæmpestor printer og skæreplotter. Konkurrencen er også blevet hårdere med tiden og mere broget.

Hardenberger Skilte har været med hele vejen, og er stolte over at mange af deres kunder også er langvarige bekendtskaber.
Til trods for den meget hårde konkurrence og de mange muligheder for at købe billigere alternativer på nettet.

Flere nye skiltefirmaer slår sig op med en nyanskaffet stor printer og tilbyder “det hele for det halve”, men uden erfaring med materialerne de benytter. Det kan f.eks. være bilreklamer, som bliver monteret med den helt forkerte folietype med dårlig lim som kan brænde sig ind i lakken, og som i sidste ende kan blive meget kedeligt for kunden. Andre bestiller messeudstyr via nettet, men har ikke den fornødne forstand på valg af materialer og opløsning af billeder og logo, så det færdige resultat ender med ikke at blive brugt – eller endnu værre giver et helt forkert indtryk af virksomhedens professionalisme.

Det er helt normalt at kunder vil prøve at finde billige løsninger, men det kan ikke altid betale sig. Hardenberger er selvfølgelig glade, når kunder vælger den rigtige løsning og efterfølgende vender tilbage med beskeden om at den gode kvalitet har været savnet.

Hardenberger Skiltes historie

​Hardenberger skilte blev grundlagt i 1978 af Margith Hardenberg og Gustav Berger heraf navnet Harden-Berger. De startede i Jyllinge og på Skatskærvej i meget små omgivelser. Efter parrets død i 97 overtog deres søn virksomheden og De flyttede til større lokaler. Kurt købte og overtog Hardenberger Skilte i februar 2010. efter at havde været ansat hos Hardenberger siden 1988. Den dag i dag har Hardenberger stadig gode gamle kunder, som har holdt ved siden 1978.

Jubilæum med manér

Kurt glæder sig til at fejre Hardenberger Skiltes 40-års jubilæum, og inviterer forretningsforbindelser, leverandører og venner af huset til reception på adressen, den 25. maj 2018 kl 13-17. Her vil både være lidt godt til ganen og øret.

…hvis ikke du vidste det, så har Hardenberger Skilte sit helt eget “Husband” siger Kurt med glimt i øjet. Bandet hedder The mean beats. Det er for øvrigt dem som laver musikevents og giver overskuddet fra deres arrangementer til div. Idrætsforeninger i Ølstykke.

Har du brug for inspiration til hvordan din forening eller virksomhed får OPMÆRKSOMHED NOK, så tag et kig på Hardenberger Skiltes hjemmeside :-)

Sponsoreret indlæg – Hardenberger Skilte er virksomhedsmedlem på Vores Egedal.

 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…