Skolefinale i Business Innovation Games på Egedal Gymnasium & HG

Skolefinale i Business Innovation Games på Egedal Gymnasium & HG

Der var “Løvens Hule”-stemning på Egedal Gymnasium & HF, da erhvervsøkonomi-eleverne på Egedal Gymnasium & HF afholdt skolefinale i Business Innovation Games.  Her blev udvalgt de seks grupper, der skal repræsentere Egedal Gymnasium og HF ved semifinalerne.

Business Innovation Games er gymnasiernes innovations- og entreprenørskabskonkurrence på tværs af stx, hf og htx.
Det er årlig, national konkurrence hvor elever fra landets gymnasier udvikler innovative forretningsideer på økonomisk bæredygtige virksomheder, og hvor vindergruppen af den nationale konkurrence, udover æren, kan hente 10.000 kr. og faglig sparring fra erhvervsfolk.

Tirsdag den 14. marts blev skolefinalen afholdt på Egedal Gymnasium & HF. Her fremlagde 29 grupper deres idéer og projekter.

Mikkel Davidsen, som er formand for Egedal Erhverv var med som dommer på dagen: “Det var en stor fornøjelse at være dommer i Business Innovation Games igen. Jeg er meget imponeret over gruppernes ideer og præstationer, som de har skabt på ret få timer. Mange af dem har i min optik potentiale til at blive til rigtige virksomheder, hvis de studerende har mod på at arbejde videre med deres koncept.

Der er ingen tvivl om, at vi har nogle dygtige og kreative unge mennesker her i Egedal, og det er dejligt at se iværksætterdrømmene spire på gymnasiet”

De tre bedste forretningskoncepter blev JuBoost & Co, som er en sund og klimavenlig koffeinjuice, Travelite, som er et rejsekoncept med fokus på autentiske, lokale oplevelser i hele verden og EasyLoan, som er en platform til privat udlejning af værktøj.

I alt var der seks af 29 Egedal-grupper, som gik videre til semifinalerne i den nationale iværksætterkonkurrence.

Business Innovation Games på Egedal Gymnasium & HF, Egedal Kommune

Business Innovation Games på Egedal Gymnasium & HF

Business Innovation Games på Egedal Gymnasium & HF

Business Innovation Games på Egedal Gymnasium & HF

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…