Slut med tøjbutiks-fobi: Model for en dag i Butik Charlotte

Slut med tøjbutiks-fobi: Model for en dag i Butik Charlotte

Jeg trådte meget ud af min comfort-zone, da Susanne og Tina fra Butik Charlotte spurgte mig, om jeg kunne tænke mig at prøve at være model for deres plussize-tøj.

Et ja, som jeg nåede at fortryde mange gange inden dagen oprandt, men det viste sig at blive en fantastisk oplevelse!

Mange kvinder elsker at gå og ose i tøjbutikker. Sådan har jeg aldrig haft det – og prøverum er slet ikke min ven. Jeg har en form for fobi for det – og at min tøjstørrelse med tiden ikke er blevet mindre har bare gjort det endnu sværere. Jeg HADER det….eller gjorde. For det har ændret sig.

Jeg har tidligere skrevet en historie om min fobi, og hvordan jeg fik en snak med Tina og Susanne for et stykke tid siden. De ville meget gerne hjælpe mig og andre, som har det på samme måde. Det kan være svært som butikspersonale at få lov at gøre en positiv forskel, hvis man som jeg nærmest får panikangst og flakkende blik, hvis jeg bliver spurgt om jeg har brug for hjælp, selvom det måske i virkeligheden er det jeg har allermest brug for.

En invitation

En dag kom en konkret invitation fra “Charlotte-pigerne”.

De spurgte om ikke jeg kunne tænke mig at være plussize-model.

En aften kun Tina, Susanne og jeg – og jeg kunne så hjælpe dem med at prøve en masse af deres plussize tøj, og få taget billeder – bare amatørbilleder på mobilen – som de ville kunne bruge på deres Facebook og hjemmeside, hvis jeg syntes.

Jeg ville med andre ord kunne få hjælp til at komme min fobi til livs – og samtidig også hjælpe. Win-Win.

Jeg sagde med det samme ja, og vi satte et stort kryds i kalenderen.

Fortrød næsten

Inden dagen begyndte min indre stemme at lave ballade. Jeg ville med sikkerhed ikke kunne passe tøjet, intet ville klæde mig, billederne ville blive forfærdelige osv. osv. Jeg var meget tæt på at melde fra.

Da dagen endelig oprandt, mødtes vi som aftalt. Kun os tre efter lukketid. De havde købt lækker mad og bød på rosé. Totalt hyggeligt, og vi sad og snakkede og stemningen var rigtig god.

Efter maden gik vi i krig. Jeg fik masser af forskellige sæt på. Tina og Susanne var fantastiske til at finde det helt rigtige frem. Jeg kunne passe det hele – og det meste klædte mig faktisk! Meget var tøj som jeg aldrig nogensinde ville have skænket et blik.

Vi havde det rigtig sjovt med at tage billeder – og de var simpelthen så søde. En super god oplevelse, og jeg glemte alt om at være utryg og dårligt tilpas. Selvom jeg stod nærmest uden tøj på foran to andre kvinder 😉

Nogle gange skal man træde ud af sin comfort-zone! Det var en fantastisk fornemmelse, at jeg på én måde gjorde dem en tjeneste ved at prøve tøjet, give mit feedback og få taget billeder, mens jeg selv fik muligheden for at overvinde angsten for prøverum og samtidig prøve en masse tøj.

Jeg er glad og stolt over at jeg sprang ud i det – og jeg vil anbefale andre, der har det på samme måde som mig, til at springe ud i det.

Tina og Susanne fik endnu engang bevist overfor mig, hvorfor man skal handle lokalt! Den personlige varme, engagementet og professionalismen – den finder du bare ikke online!

…..og skulle du også være en plus-size, så synes jeg også du skal tage en tur ned forbi Butik Charlotte.
Der er mange, der ikke er klar over hvor mange lækre ting de har – også i de større størrelser – og vær ikke bange for at spørge. De kan deres kram, og vil så gerne hjælpe <3

Tak Susanne og Tina for en fantastisk aften!

 

Denne historie er sponsoreret. 

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden