Smart SMS løsning giver dig besked

Smart SMS løsning giver dig besked
Der opstår ofte situationer, hvor Egedal Kommune har brug for at give en hurtig og vigtig besked til borgere i et specifikt område eller på en konkret vej. Det kan nu klares med en ny hurtig, let og ressourcebesparende SMS-service løsning som kommunen har indkøbt.
SMS-servicen fungerer således, at firmaet bag løsningen – Blue Idea, gennem et tæt samarbejde med landets 102 teleselskaber har en daglig opdateret database på alle mobilnumre i hele Danmark. De udvalgte medarbejdere i Egedal Kommune definerer hvilket område eller hvilke vej, der skal have besked, og sender SMS´en afsted til alle de mobiltelefoner, der hører til i det ønskede område, eller på den specifikke vej.

– Løsningen er smart og kræver ingen vedligeholdelse for Egedal Kommune. Den opgave varetager Blue Idea. Eneste vedligeholdelse vi har, er at sikre, at relevante personer i kommunen har adgang til systemet med brugernavn og password. På den måde kan vi spare meget tid og tage os af vore primære opgaver, siger afdelingsleder Lars Krog fra Materielgården.
Mange anvendelsesmuligheder
Hos Center for Teknik og miljø ser man flere anvendelses muligheder med SMS beskeder, som kan sendes ud via SMS. F.eks. i forbindelse med vejarbejde på en given vej, gade, forhold omkring affaldstømning, snerydning og meget mere.
-At vi nu får mulighed for at give hurtig information ved f.eks. fejl i gadebelysningen, brande og skybrud og lignende, vil virkelig betyde meget. Tænk bare hvor meget lettere det vil blive, at vi nu kan få fat i de borgere, der bor i de berørte områder og kunne give dem direkte besked via SMS, siger miljøsagsbehandler Pernille Harboe.
Tilmelding 
– Vi er godt klar over, at der vil være nogle borgere, som vil have behov for at tilmelde sig ordningen. F.eks. vil de mobiltelefoner der har taletidskort, eller udeladte mobilnumre, ikke få tilsendt en SMS. Det kan også være man som borger har en arbejdstelefon, men ønsker at modtage besked vedrørende sin egen private husstand, siger Lars Krog.
Bemærk, at hvis du har hemmeligt nummer eller privat indstilling på din mobil vil du ikke få tilsendt en SMS, da hemmeligholdte mobilnumre ikke oplyses af teleselskaberne. Men du har mulighed for at tilmelde dig ordningen. Du tilmelder dig ved at gå ind på egedalkommune.dk/sms
Afmelding
Der findes også ganske få personer som, af den ene eller anden årsag, ikke ønsker at modtage SMS beskeder. Det kan f.eks. skyldes at mobilnummeret tilhører en fraflyttet teenager, hvis forældrene betaler for mobilnummeret, eller hvis man har børn, som modtager beskederne – ofte er det jo forældrene der står som ejere af mobilerne hos alle børnene.

Du kan afmelde dig ordningen ved at  gå ind på egedalkommune.dk/sms
Kilde: Egedal Kommunes hjemmeside.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…