Smørum og Ølstykke Bibliotek tilbyder bog-lykkeposer og bestil-og-hent i Corona-tiden

Smørum og Ølstykke Bibliotek tilbyder bog-lykkeposer og bestil-og-hent i Corona-tiden

Biblioteket er lukket – MEN du kan fortsat låne bøger

Bestiller du bøger eller andet materiale online vil Ølstykke og Smørum Bibliotek nemlig pakke dem til dig og så kan du hente dem på biblioteket. Denne service gælder fra 7. januar.

– Vores biblioteker er jo desværre fortsat lukket for borgerne, og der er ikke meget der tyder på, at vi kommer til at åbne op foreløbigt. Mange er nok ved at være løbet tør for læsestof, så det er godt nyt at vores biblioteker trods Coronaen kan holde læselysten i kog, siger Charlotte Haagendrup der er formand for Kultur- og Erhvervsudvalget.

Du skal bestille dine bøger mm online. Derefter får du en besked om, at materialet er klar til afhentning på enten Ølstykke eller Smørum Bibliotek. Der vil være medarbejdere til at assistere med afhentning og til at sikre at det foregår i trygge rammer. Der lukkes én bruger ind ad gangen og der opfordres til, at der kun kommer en person fra hver husstand.

Prøv lykken

Hvordan vil det være at læse en bog, man ikke selv har valgt? Måske vil du synes om bibliotekarernes valg af bøger. For personalet sammensætter ”Lykkeposer” lige til, at låne med hjem. Poserne er lavet i temaer: Prøv eksempelvis Krimi-posen, posen-til-de-mindste eller posen med russiske klassikere. Poserne kan afhentes mandage og torsdage 14-17 og tirsdage, torsdage og fredage 10-13 på Smørum og Ølstykke Bibliotek.

Det vil også være muligt at aflevere bøger, når man henter poser på biblioteket.

Se mere på www.egedalbibliotekerne.dk, hvor du også finder biblioteket mange digitale tilbud.

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…