På besøg i Snurretoppen – børnenes bedste legeunivers

På besøg i Snurretoppen – børnenes bedste legeunivers

Åh, hvor er det dog fantastisk at gå på eventyr blandt de mange vidunderlige ting i Snurretoppen i Egedal Centret. Her kan du finde legetøj, spil og gode sager til børn og barnlige sjæle. Jeg kunne gå der i timevis og kigge på glimmerklædte feer og drømme mig tilbage på børneværelset.

I alle de år jeg kan huske tilbage har Snurretoppen været en magnet for byens børn. “Jeg skal lige ind og kigge…” og børnene og deres familier bliver altid mødt med imødekommende smil og gode idéer, når der er brug for hjælp til at finde det helt rigtige, også når der skal købes fødselsdagsgaver til klassekammeraternes fødselsdage.

Jeg har inviteret mig selv til en “baglokale-snak” med Lone, som er indehaver af den hyggelige legetøjsbutik med det store udvalg. Lone har haft butikken siden november 1985, og var 23 år da hun blev butiksejer. Faktisk lå det slet ikke i kortene, for den unge Lone havde oprindeligt en helt anden drøm.

Drømmen om at blive frisør

Lone er født og opvokset i Egedal, og har altid holdt af lokalområdet. Som barn og ung var drømmen at blive frisør, og det lykkedes faktisk også at komme i lære i en lokal frisør i Ølstykke, men skæbnen ville det anderledes. Lone var glad for sin læreplads, men over natten gik salonen konkurs, og Lone stod uden job. Hendes far havde set at der blev søgt en elev i Lykkes Legetøjsbutik i Ølstykke. Den kunne Lone da søge, syntes han.

En dag blev Lone kontaktet af ejerne af legetøjsbutikken Snurretoppen i Stenløse Centret. De spurgte om Lone kunne tænke sig at overtage deres forretning. De var blevet ældre og havde et ønske om at træde tilbage.

Det var en stor beslutning for en ung kvinde, men en tiltrækkende og spændende udfordring! Drømmen om selv at have ansvaret og drive sin egen butik blev vækket, og med opbakning og kaution i banken af sin far, sprang hun ud i livet som selvstændig. Et valg hun ikke har fortrudt et øjeblik siden.

Kunder i flere generationer

Lone fortæller med lys i øjnene, hvor meget hun værdsætter at hendes kunder har været trofaste igennem alle årene. Det har en kæmpestor betydning i en branche, hvor der også er hård konkurrence bl.a. på nettet.

De kunder der var børn, da hun overtog butikken og købte legetøj med deres forældre, er nu selv blevet forældre og køber legetøj med deres egne børn. Fantastisk at opleve!

Lone gør også hvad hun kan for at leve op til kundernes forventninger. Hun har et udvalg der kan glæde enhver med hang til god leg, kreativitet og brug af fantasi, og efter at butikken er trådt ud af Legekæden og igen hedder Snurretoppen, giver det en større frihed til også at have andre varer på hylderne end hvad butikskæden forudbestemte. Lone viser mig f.eks. et udvalg af de mest eventyrlige feer, som nu er blevet muligt at have på hylderne. I det hele taget giver det en større frihed, og da Lone kender Egedals børn og hvad de efterspørger indgående, ved hun også bedre end nogen anden hvad der skal være at finde på hylderne i butikken.

Det allerbedste legetøj stimulerer hjernen

Jeg spørger hvad Lone selv synes er det bedste legetøj? For Lone har det stor betydning, at legetøj stimulerer hjernen. Børnene skal få lov til selv at tænke og være kreative, og der er masser af måder at stimulere hjernen på i den gode leg. Kuglebaner hvor børnene selv kan bygge og bruge timevis på at bygge og afprøve nye baner, insektglas til at gå på opdagelse i naturen, men også filosofien om ikke at købe det hele, men f.eks. selv at lave tilbehør til dukken eller bamserne. Du kan sagtens købe nogle rigtig god sager, og så kombinere med at lave hjemmelavet tilbehør. Det er også en hyggelig måde f.eks. at få mormor til at hjælpe med at lære at sy eller strikke.

I Snurretoppen kan du også få både kridt og hinkesten og massevis af gode bolde m.m. – så de gode gamle traditionelle lege også kan leges.

“Vi skal have børnene væk fra Ipad´en og ud og nyde sommeren – vi må aldrig glemme at lege”, griner Lone.

Jeg takker for en rigtig god snak og for hendes tålmodighed gennem årene. Jeg elsker den gode stemning i butikken, og ender med at bruge meget lang tid på at snuse rundt i det fantastiske legeunivers, når jeg besøger den skønne legetøjsbutik.

Det er netop en af de gode grunde til at vi skal handle lokalt – fordi vi har de allerbedste butikker lige her i Egedal Centret!

Snurretoppen
Egedal Centret 60
3660 Stenløse
Tlf. 47 17 32 20

Snurretoppen på Facebook:
https://www.facebook.com/legegedal/

 

Sponsoreret indhold – Egedal Centret er annoncør på Vores Egedal.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…