Socialdemokratiet hyldede frivillige på Frivillig Fredag

Socialdemokratiet hyldede frivillige på Frivillig Fredag

Fredag var Socialdemokratiet på gaden for at hylde de frivillige i Egedal og fejre, at det var national Frivillig Fredag. Det blev gjort med lidt varmt at drikke og uddeling af kagemand.

Frivillig Fredag er en hyldest til de frivillige i hele Danmark og falder hvert år den sidste fredag i september.

Socialdemokratiet var på gaden 3 steder i Egedal for at fejre de frivillige og snakke med borgerne: i Ølstykke, Smørum og Ganløse. Her mødte de en masse glade borgere, fik nogle gode snakke om det at være frivillig og ikke mindst de udfordringer frivillige kan møde.

“Det var en rigtig god dag hvor vi fik sagt tak til alle frivillige – I gør Egedal meget bedre” fortæller næstformand for Kultur, Fritid og Erhvervsudvalget Morten Lyager på vegne af partiforeningen Socialdemokratiet Egedal.

Socialdemokratiet benyttede samtidig lejligheden til at blive klogere på, hvor frivillige dem de talte med var.

Det blev til en lille undersøgelse med 30 besvarelser, men det er alligevel glædeligt, at 70% af de adspurgte var frivillige i dag. Kun 13% af dem var stoppet med at være frivillige under Corona, mens 17% af dem ønskede at komme i gang med at være frivillig eller ville gerne lave mere frivilligt arbejde.

 

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…