Søg om feriehjælp til udsatte børn, unge og familier hos Dansk Folkehjælp

Søg om feriehjælp til udsatte børn, unge og familier hos Dansk Folkehjælp

Dansk Folkehjælp glæder de sig over, at de igen i år kan tilbyde udsatte børnefamilier og børn/unge et gratis ferieophold. En velfortjent pause fra en ofte grå hverdag.

Sommeren nærmer sig, og der åbnes for ansøgninger den 1. april.

Dansk Folkehjælp har mere end 60 års erfaring med at sende udsatte børnefamilier og børn/unge på et ferieophold. Ferieopholdene afholdes i folkeskolens sommerferier i ugerne 26 til 31 fordelt på feriecentret i hele Danmark.

Hvem kan søge om feriehjælp
Feriehjælpen er et gratis tilbud til udsatte børnefamilier på overførelsesindkomst.

Som udgangspunkt skal ansøgerne være enlig forsørgere på overførselsindkomst med hjemmeboende børn under 18 år. Der er dog visse undtagelser på enkelte ferieophold, hvor samboende/ægtefæller også kan søge. Her gælder samme kriterier for indkomst og hjemmeboende børn.

Du kan se kriterierne for hvem der kan ansøge her.

Vær opmærksom på, når du søger om feriehjælp via det elektroniske ansøgningsskema, skal du have egen e-mail adresse og/eller mobiltelefonnummer for at kunne gennemføre ansøgningsprocessen. Det er ikke muligt at anvende sagsbehandlernes mailadresser.

Der er åbent for ansøgning om feriehjælp i perioden 1. til 30. april 2021 via dette link.

Kommunens samarbejde med Dansk Folkehjælp.
I et samarbejde med Dansk Folkehjælp er det Egedal Kommune der verificerer hvorvidt de enkelte ansøgere opfylder kriterierne.

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden