Søren Parmos Galleri i Måløv – Et besøg værd!

Søren Parmos Galleri i Måløv – Et besøg værd!

Jeg er blevet inviteret på besøg og en snak i billedkunstner Søren Parmos galleri. Solen skinner og jeg parkerer bilen et lille stykke fra galleriet. På det lille torv i Måløv ligger en hyggelig blomsterhandler og en café – og på den anden side galleriet.

Jeg ankommer til en helt fantastisk ældre bygning med påskriften ”Kolonial”. Udenfor vidner en flagstang og to stole om at galleriet er åbent – og et skilt med påskriften “Kig ind” byder mig velkommen. Det må være her Søren Parmo holder til.

I vinduet lokker farverige malerier og en sjov figur min lyst til at ville se mere. Jeg går op af trappetrinene, og ser at Søren Parmo er i snak med en besøgende i galleriet. Han fortæller ivrigt og gæsten virker interesseret i Sørens historie.

Jeg fordriver ventetiden med at gå rundt og kigge på de mange billeder, finurlige fugle, skitsetegninger og sprudlende farver. Hvert billede har et navn, der sætter fantasien i gang.

Da den besøgende er gået ud af døren, bliver jeg budt på kaffe og inviteret til en snak ved bordet, hvor også tegninger, malerpensler og andre redskaber har sin plads. Her sidder Søren hver dag og arbejder med sine idéer og sin kunst fortæller han. Meget inspirerende tanke!

 

Søren fortæller, at han har været i lokalerne siden december måned sidste år. Bygningen er ejet af JA i Måløv, og var i tidernes morgen dér Jørgen Andersen startede sin købmandsforretning op, som sidenhen har vokset sig stort. Man kan da også mærke sjælen i bygningen.

Galleriet er åbent for besøgende hver dag når Søren er i galleriet, og indimellem bliver der holdt åbent hus i weekenderne. Der er dagligt en del folk der besøger galleriet, enten bare for at kigge, men Søren oplever også at forbipasserende har forelsket sig i hans malerier, og kommer ind for at købe et stykke af hans kunst.

For Søren er kunsten hans levevej. Han fortæller, at før finanskrisen var priserne på kunst en meget anden end den er i dag. Der var en årrække under finanskrisen, hvor det var svært økonomisk. Nu oplever han at interessen for kunst igen er begyndt at blomstre. Flere er blevet opmærksom på, at det at omgive sig med kunst kan have en betydning for sindsstemning og kreativitet. Flere virksomheder er også blevet opmærksomme på at kunsten på væggene kan give gladere medarbejdere. Søren fortæller, at en virksomhedsleder fortalte ham, at efter at de havde fået hans kunst på væggene, så flød snakken nemmere, når nye kunder kom ind.

Indimellem bliver galleriet brugt af virksomheder, som holder møder. Det kan fremme en kreativ proces at sidde i fysiske rammer, hvor man kan lade sig inspirere.

Pludselig er tre timer gået i godt og spændende selskab. Hakkebøfferne kalder derhjemme, og jeg takker Søren for et interessant besøg. Det er absolut ikke sidste gang at jeg har været på besøg i galleriet.

Søren Parmos galleri ligger centralt og i gå-afstand fra Måløv Station. Det er absolut et besøg værd!

Adresse:
Stationsvej 1
2760 Måløv.

Åbningstider:
Mandag til fredag kl. 14-18.  Altid åbent efter aftale på tlf. 40 46 14 96

Se mere på: http://www.parmo.dk/

Du kan også følge Søren Parmo på facebook.

Søren Parmo – Figurernes og farvernes ven
Billedkunstner Søren Parmo er født 1966 i Danmarks ældste by – Ribe. Søren Parmo er inspireret af COBRA-bevægelsens ideer og udtryk. Inspirationen fornemmes bedst i bestræbelsen på at udtrykke det umiddelbare og impulsive. Søren Parmo arbejder bl.a. i spændingsfeltet mellem modsætningerne enkelhed og kaos – sjov og alvor. Det væsentligste kendetegn ved Søren Parmos værker er det legende og naive udtryk. Derudover er værkerne karakteriseret ved brug af stærke farver, finurlige figurer og kringlede titler. Søren Parmo udstiller på anerkendte gallerier i ind- og udland.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…