Spændende nyt i Egedal Centret: Café Egedal udvider!

Spændende nyt i Egedal Centret: Café Egedal udvider!

Café Egedal har fået en overvældende positiv modtagelse i Egedal Centret. Konceptet med både lækkert smørebrød og et stort menukort som også indeholder sushi har gæsterne taget rigtig godt imod. Det er faktisk gået så godt at caféen nu overtager nabolokalerne, så der i fremtiden vil blive plads til mange flere spisende gæster og også vil være mulighed for at holde selskaber.

Datoen er endnu ikke lagt fast for hvornår gæsterne kan nyde godt af den ekstra plads. Café Egedal afslører at det afhænger af det nye udstyr der er ved at blive installeret. Om alt kommer til at foregå efter planen eller om der bliver forsinkelser.

Mere plads giver flere muligheder

De mange kvadratmeter caféen fremover vil råde over, skaber mange flere muligheder. Tanken er, at der også kan holdes selskaber i lokalerne.

Lige nu ventes på at det nye udstyr skal testes. Om alt fungerer som det skal. Bordene vil blive indrettet med indbygget grill, så gæsterne vil kunne grille deres mad ved bordene. Men alt det vil vi høre meget mere om bliver jeg lovet 🙂

I det hele taget kan Café Egedal slet ikke vente med at byde indenfor til alt det nye!

Vi må væbne os med tålmodighed lidt endnu. Så dejligt at der nu bliver endnu bedre muligheder for at spise godt i Egedal Centret!

…og hvem glæder sig ikke til at nyde en god frokost på Midtertorvet en solskinsdag 🙂

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…