Spændende nyt i Egedal Centret: Café Egedal udvider!

Spændende nyt i Egedal Centret: Café Egedal udvider!

Café Egedal har fået en overvældende positiv modtagelse i Egedal Centret. Konceptet med både lækkert smørebrød og et stort menukort som også indeholder sushi har gæsterne taget rigtig godt imod. Det er faktisk gået så godt at caféen nu overtager nabolokalerne, så der i fremtiden vil blive plads til mange flere spisende gæster og også vil være mulighed for at holde selskaber.

Datoen er endnu ikke lagt fast for hvornår gæsterne kan nyde godt af den ekstra plads. Café Egedal afslører at det afhænger af det nye udstyr der er ved at blive installeret. Om alt kommer til at foregå efter planen eller om der bliver forsinkelser.

Mere plads giver flere muligheder

De mange kvadratmeter caféen fremover vil råde over, skaber mange flere muligheder. Tanken er, at der også kan holdes selskaber i lokalerne.

Lige nu ventes på at det nye udstyr skal testes. Om alt fungerer som det skal. Bordene vil blive indrettet med indbygget grill, så gæsterne vil kunne grille deres mad ved bordene. Men alt det vil vi høre meget mere om bliver jeg lovet 🙂

I det hele taget kan Café Egedal slet ikke vente med at byde indenfor til alt det nye!

Vi må væbne os med tålmodighed lidt endnu. Så dejligt at der nu bliver endnu bedre muligheder for at spise godt i Egedal Centret!

…og hvem glæder sig ikke til at nyde en god frokost på Midtertorvet en solskinsdag 🙂