Stærk kamp af ØFC herresenior 1 – 3-1 sejr hjemme over Taastrup FC

Stærk kamp af ØFC herresenior 1 – 3-1 sejr hjemme over Taastrup FC

Et formstærkt Taastrup-hold kom på besøg på Scan Group Ølstykke Stadion lørdag eftermiddag, hvor vi rigtig gerne ville udbygge vores hjemmebane-streak og levere lidt underholdning til dagens tilskuere.

Af cheftrænerteamet Christoffer Støvring og Nicklas Engslev Hansen.

Arkivfoto: Træner Nicklas Hansen  Foto: Claus Birch.

Vi kommer utrolig godt fra start, og fra første sekund er vi det dominerende hold, der styrer slagets gang. Der er også spillet under 10 minutter af kampen, da Mark ‘Messi’ Kronby spiller Daniel Therkildsen helt fri, og Dalle sætter en hård inderside på afslutningen, der ryger stensikkert i kassen. 1-0 til Ølstykke FC!
Den efterfølgende halve time er det som om at uanset hvad vi gør, så vinder vi duellerne, kommer først på boldene samt vinder alle 2.boldene. Om det er fordi Taastrup-spillerne slog rødder på det ellers fintklippede græstæppe eller om vores spillere skal have stor cadeau for fighterviljen og forudseenheden skal vi lade være op til den enkelte.
Når Taastrup så endelig kom frem ad banen, lavede de nogle store fejl og dermed kom de aldrig rigtig frem i vores målfelt udover et par gange via hjørnespark.
Lige inden pausen laver deres keeper så en ordentlig brøler, da han først pakker en picnickurv og tager på skovtur for at ville hente en bold et stykke ude fra hans målfelt. Da han så ser det store muskelbundt Mads Nordby komme stormende mod ham, bliver han nervøs og vil hjem fra skovturen og inden keeperen når at sige ‘Røde Romario’, har Nordby fanget klatten og sparket den i kassen til 2-0. Sikke en tidlig fødselsdagsgave til Røde Romario!

Vi går til pause med godt humør, men er enige om at de sandsynligvis kommer buldrende fra 2.halvleg start, så vi skal stadig komme først på alle boldene, og blive med at spille offensivt og til chancer.
Vi bliver desværre hurtigt ramt af et par gammelmands-skader i starten af 2.halvleg, da vores to ny-voksne spillere, Dalle og Nordby bliver ramt af en forstrækning og en fiber.
Wiberg kommer ind i stedet for Dalle og efter at Bang legede gemmeleg med trænerteamet og hele stadion, kunne han blive skiftet ind i stedet for Nordby. I en kort periode var Bang så dygtig til gemmelegen, at vi overvejede at melde ham til ‘forsvundne danskere’, men heldigvis kom han frem fra sit skjul på bane 2 efter lidt tid.
Efter 62 minutter er Kronby kommet frem i modstandernes felt, hvor keeperen kommer på mellemhånd (igen). Kronby ligger bolden over keeperen, og inde foran målet – akkurat som sidste hjemmekamp – står måltyven Wiberg tæt på stregen, og hamrer den ind til 3-0.
Da der er spillet 68 minutter får Rasmus Lander sin sædvanlige krampe, men for at skjule det over for holdet, tilskuerne, trænerteamet og den fysiske træner, vælger han at rive i en modstanders trøje på midten af banen, og får dermed et gult kort og en pause på bænken, så ingen ligger mærke til krampen.

På trods af undertallet, så lukker vi fint af defensivt – Desværre kreer vi heller ikke så meget offensivt. I overtiden af kampen får Taastrup alligevel reduceret, da deres bedste spiller Max Jønsson dribler rundt på kanten af straffesparksfeltet blandt 3-4 ØFC-spillere, for til sidst at sætte kuglen op i hjørnet til 3-1. Flot mål og mystisk at deres bedste spiller startede på bænken.
Alle spillere gjorde det rigtig godt i kampen, og der var da også 8 forskellige spillere, der fik stemmer til kampens spiller, hvor Rasmus, Frederik, Arndal og Bosholdt fik 3 stemmer hver, og de må dermed dele fidusbamsen.

3-1-sejren udbygger vores flotte hjemmebanestatistik og vi er stadig ubesejret på Scan Group Ølstykke Stadion – Næste kamp er i Avedøre på fredag kl. 18:30.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…