Stævnemøde mellem virksomheder og ledige

Stævnemøde mellem virksomheder og ledige

Der skabes nye muligheder for et match mellem virksomheder og ledige borgere, når Jobcenter Egedal endnu engang inviterer til Inspirationsdag.

Her kan ledige borgere møde tre forskellige brancher, som aktuelt mangler arbejdskraft.

Fra ISS AS vil to repræsentanter udbrede viden om deres branche og ikke mindst de mange muligheder i ISS AS, som måske ikke umiddelbart er åbenlyse. Therese Lihn Thomsen, Learning & Development specialist ISS AS vil sammen med Stinna Vendelbo, People & Culture Consultant ISS AS præsentere den lange række af forskellige ydelser, som ISS AS tilbyder inden for rengøring, ejendomsservice, catering, supportservice, sikkerhed og Facility management.

Scandic Hotels AS er repræsenteret vGeneral Manager Jeroen Bisschop. Den danske hotelbranche efterspørger medarbejdere på alle niveauer, og Jeroen Bisscop vil gerne fortælle om jobmulighederne i hotelbranchen og inspirere til et evt. brancheskift til en branche, som her og nu efterspørger arbejdskraft.

Også plejesektoren er et område med stor efterspørgsel på arbejdskraft, og her vil uddannelseskoordinator Britt Søndergaard fortælle om jobmulighederne som social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent. I 2026 vil der ifølge FOA mangle 40.000 SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere på landsplan.

Inspiration til brancheskift

Der vil være god inspiration at hente både i forhold til viden og muligheder omkring de repræsenterede brancher, men også i høj grad til et evt. brancheskifte inden for eget fag. De tre brancher vil have fokus på, hvilke kompetencer, der kræves, og der vil være god mulighed for at snakke med repræsentanterne fra brancherne i løbet af inspirationsdagen.

Arrangementet blev afholdt for første gang i marts måned. En god måde at hjælpe ledige i job, og på samme tid hjælpe virksomhederne med arbejdskraft. Der var rigtig god tilslutning i marts, hvor både interessen og spørgelysten var stor.

Derfor afholdes en ny Inspirationsdag, og denne gang med endnu en branche, som efterspørger medarbejdere. Inspirationsdagen finder sted den 12. september.

Som ledig skal man blot tilmelde sig hos sin jobkonsulent.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…