Stævnemøde mellem virksomheder og ledige

Stævnemøde mellem virksomheder og ledige

Der skabes nye muligheder for et match mellem virksomheder og ledige borgere, når Jobcenter Egedal endnu engang inviterer til Inspirationsdag.

Her kan ledige borgere møde tre forskellige brancher, som aktuelt mangler arbejdskraft.

Fra ISS AS vil to repræsentanter udbrede viden om deres branche og ikke mindst de mange muligheder i ISS AS, som måske ikke umiddelbart er åbenlyse. Therese Lihn Thomsen, Learning & Development specialist ISS AS vil sammen med Stinna Vendelbo, People & Culture Consultant ISS AS præsentere den lange række af forskellige ydelser, som ISS AS tilbyder inden for rengøring, ejendomsservice, catering, supportservice, sikkerhed og Facility management.

Scandic Hotels AS er repræsenteret vGeneral Manager Jeroen Bisschop. Den danske hotelbranche efterspørger medarbejdere på alle niveauer, og Jeroen Bisscop vil gerne fortælle om jobmulighederne i hotelbranchen og inspirere til et evt. brancheskift til en branche, som her og nu efterspørger arbejdskraft.

Også plejesektoren er et område med stor efterspørgsel på arbejdskraft, og her vil uddannelseskoordinator Britt Søndergaard fortælle om jobmulighederne som social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent. I 2026 vil der ifølge FOA mangle 40.000 SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere på landsplan.

Inspiration til brancheskift

Der vil være god inspiration at hente både i forhold til viden og muligheder omkring de repræsenterede brancher, men også i høj grad til et evt. brancheskifte inden for eget fag. De tre brancher vil have fokus på, hvilke kompetencer, der kræves, og der vil være god mulighed for at snakke med repræsentanterne fra brancherne i løbet af inspirationsdagen.

Arrangementet blev afholdt for første gang i marts måned. En god måde at hjælpe ledige i job, og på samme tid hjælpe virksomhederne med arbejdskraft. Der var rigtig god tilslutning i marts, hvor både interessen og spørgelysten var stor.

Derfor afholdes en ny Inspirationsdag, og denne gang med endnu en branche, som efterspørger medarbejdere. Inspirationsdagen finder sted den 12. september.

Som ledig skal man blot tilmelde sig hos sin jobkonsulent.