Stafet for livet Egedal inviterer også virksomhederne med!

Stafet for livet Egedal inviterer også virksomhederne med!

Corona har ikke været særligt fremmende for særlig mange i Egedal og langt de fleste er nødt til at tænke ud af boksen. Det gælder også Stafet for Livet Egedal, som er en lokal frivillig forening, hvis koncept udspringer fra Kræftens Bekæmpelse.

Stafet for Livet er en 24 timers holdaktivitet, hvor familier, venner, kolleger og andre netværk danner et hold og sammen går og/eller løber for at støtte op om et døgn i en kræftpatiens liv.

Hvert år de sidste små 10 år, har Smørum Kulturhus dannet rammen for begivenheden i juni måned, hvor hvert hold har sat et telt op, som deltagerne har kunne hygge sig i og hvile i, når de ikke lige var ude at gå med stafetten. Der har været madtelt, scene med musik og forskellige små boder.

Og så har der været et telt til æresgæsterne, nemlig Fighterne. En fighter er en person, der enten har eller har haft kræft. I Fighter teltet er de blevet forkælet med lækker mad, foredrag og forskellige behandlinger.

Der har hvert år været tre hovedceremonier, en Åbning med taler, en Lysceremoni, hvor der bliver tændt lys for dem, der kæmper og dem, der desværre har tabt kampen og en Afslutnings ceremoni.

Live-stream & online-aktiviteter
Janne Friis Bitsch-Lavridsen, formand for Stafet for Livet Egedal:
-I 2020 og igen her i 2021, kan vi ikke mødes ved Smørum Kulturhus – det har Corona sat en stopper for!

Derfor måtte vi sidste år tænke kreativt og lavede i stedet en Facebook begivenhed, hvor vi livestreamede alternativer til de tre ceremonier, og så havde vi forskellige begivenheder i løbet af de 24 timer, men alt sammen noget, vi kunne dele med holdene online.

Og der var hold, der tilmeldte sig sidste år og der er også allerede tilmeldinger til i år, men vi er langt fra oppe på det deltagerantal vi plejer at være.

Derfor prøver vi nu at komme med en opfordring til virksomheder i Egedal!

Kunne årets sommerfest ikke være en holdbegivenhed, hvor i alle sammen fik rørt jer lidt og samtidig fik samlet ind i en god sags tjeneste. Dette kunne i gøre ved at lave et firmahold? Et hold, jeres medarbejdere og deres familier kan melde sig til (det koster 100,- for voksne og 50,- for børn at deltage – pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse) og som i kan bruge til at skabe lidt sammenhold.

Alt efter hvor meget vi må i juni måned, så kan i enten gå/løbe sammen eller i mindre grupper, det kan være i kan lave et udendørs fællesspisnings arrangement i løbet af aftenen. Måske i har en firma t-shirt, som i kan opfordre alle til at gå rundt i, på den måde får i også eksponeret jeres virksomhed. Der er masser af muligheder for at bruge denne begivenhed til at skabe et socialt sammenhold i en svær tid og samtidig hjælpe os med at hjælpe dem, der kæmper med kræft.

I år ligger stafetten lørdag den 12. Juni kl. 11 til søndag den 13. Juni kl. 11 – men der er intet krav om, at man går i alle 24 timer. Man gør det man kan, indenfor de rammer, der er til den tid.

Det kan også være i har lyst til at blive sponsor for Stafetten, det kan enten være et økonomisk tilskud, eller gaver til lodtrækning, eller måske en vanddunk til alle deltagere. I kan altid skrive til os på sflegedal@gmail.com hvis i har noget i gerne vil bidrage med.

Vi ønsker jer alle et godt forår, og så håber vi, at rigtig mange af jer har lyst til at være en del af Stafet for Livet – Egedal i år og forhåbentlig også fremover.

www.stafetforlivet.dk/egedal, kan I læse mere eller oprette et hold og på facebook https://www.facebook.com/StafetForLivetEgedal kan I følge os.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…