Stafet For Livet i Egedal fejrer 10-års jubilæum

Stafet For Livet i Egedal fejrer 10-års jubilæum

Stafet For Livet er en 24 timers event, der samler midler ind til kræftsagen. De 24 timer symboliserer et døgn i en patient eller pårørendes liv – en dag, en nat, en fælles kamp.

Som mange andre har vi savnet at kunne mødes så vi er ekstra glade for, at vi i år kan samles, når vi nu kan fejre vores tiende arrangement. Derfor håber vi, at ekstra mange har lyst til at komme og være med fra lørdag d. 11. juni kl. 11 og 24 timer frem ved Smørum kulturhus.” fortæller Peter Theis som er stafettens forventningsfulde formand.

Stafetten er for hele familien. De 24 timer vil være fyldt med musik, aktiviteter, børnetelt, oplysning, lysceremoni og meget mere. Der vil være mulighed for køb af forskellig mad og drikke.

På scenen kan blandt andre opleves Stardust swingband, Påhæng, DJ Jacob Hjort og Jonas Rose – Jonas vil også spille ved lysceremonien senere på aftenen. Lysceremonien starter når mørket falder på. Her vil vi danne et kæmpe hjerte af lysposer, som er lavet i løbet af dagen. Man kan købe poser hele dagen og skrive en personlig hilsen hvis man har lyst. Lysene skal symbolisere håb for os alle sammen.

Vi har inviteret Fightere med som vores æresgæster. De har alle hørt ordene ’du har kræft’. Fighterne vil bære gule bluser og åbne stafetten, når de samlet går den første runde – forhåbentlig med rigtig meget opbakning.

En kræftdiagnose rammer ikke kun den syge, men i høj grad også de pårørende. Vi ønsker at skabe opmærksom omkring vigtigheden af, at gribe og hjælpe børnene i deres sorg og derfor er årets fokus ’Børn og unge som pårørende’. Et emne som Formanden for Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse Helen Bert Andersen også vil lægge vægt på i sin tale.

Det bliver livsbekræftende, rørende og hyggeligt fællesskab med fokus på en vigtig sag. Alle kan være med og der er gratis adgang til pladsen. Hvis man har lyst til at bidrage ved at gå eller løbe med rundt på banen, så koster det 100kr at deltage for voksne og 50 kr. for børn.

”Jeg vil gerne takke de mange frivillige for en kæmpe indsats og vores sponsorer som har støttet os. Vi håber at rigtig mange vil møde op og være med til, at bakke op omkring den vigtige sag” fortsætter formanden Peter Theis.

Hele ugen op til arrangementet er der også mulighed for, at støtte stafetten hos Ølstykke Bageri og Conditori. Her sælges de populære og lækre gule muffins med citron/lemon curd. For hver muffin doneres 2 kr. til Stafet for livet.

Lokalforeningen for Kræftens Bekæmpelse vil også være til stede. ”Hos os kan man få en snak og vi svarer gerne på de spørgsmål, som måske rumsterer. I denne weekend står vi klar med både oplysning og hjælp – præcis som vi gør resten af året ved f.eks. caféer og gåture for kræftramte og pårørende.” siger formanden i lokalforeningen Lisbeth Bjørn Hornemann, der også er næstformand for årets Stafet.

– Og man kan sagtens nå at tilmelde sig. Følg gerne med på vores Facebook-side eller på hjemmesiden stafetforlivet.dk/stafet/Egedal. Her kan du også oprette dit eget hold til stafetten eller tilmelde dig vores åbne hold ’Lysgruppens venner’.

Kræft berører os alle. Hver 3. får kræft, resten bliver pårørende. Overskuddet fra går til Kræftens
Bekæmpelse til patientstøtte, forskning og oplysning.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…