Stafet For Livet – Kom og vær med!

Stafet For Livet – Kom og vær med!

 
 
 
 
 
 

Kom og vær med!
Stafet For Livet afholdes for anden gang i Egedal, og nu kan du tilmelde dig.

Stafet For Livet er en 24 timers holdaktivitet, som symboliserer et døgn i en kræftpatients liv. Det er en dag, hvor vi alle står sammen i kampen mod kræft, og en anledning til at fejre livet, mindes de tabte og støtte de ramte.

I år afholdes stafetten den 14.-15. juni, og du har nu mulighed for at være med.

Deltag som fighter
Stafettens æresgæster er tidligere og nuværende fightere, som åbner stafetten iført gule trøjer. De går forrest på den første runde og kan på denne måde fejre, hvad de hidtil har overvundet og samtidig give håb til de pårørende om, at kræft kan bekæmpes.
Lærke Frøstrup, formand for Stafet For Livet i Egedal, beskriver sidste års fighterrunde således:

Det var en helt speciel oplevelse – det kan ikke beskrives. Først slap vi over 100 balloner fri, og mens de svævede til vejrs, begyndte fighterne at gå forrest i de gule trøjer med deres familier og pårørende efter sig. Det gav et sus i maven og skabte et grundlag for en rigtig god stemning. Efter den første runde mødtes fighterne til hygge, og her oplevede jeg, hvordan de delte deres oplevelser imellem sig og dem, der var kommet over deres kræftforløb. De gav håbet videre til nogle, der netop var påbegyndt på deres. Det er det unikke ved fighterrunden; det giver tro, håb og bevis på, at man godt kan komme videre efter et kræftforløb.”

Er du tidligere eller nuværende kræftpatient og har lyst til at synliggøre det, du har overvundet eller gennemgår, så kan du nu tilmelde dig som fighter på: http://www.stafetforlivet.dk/stafet/egedal.
Deltag som hold
Udover fighterne holdes stafetten i gang af de mange holddeltagere, der enten går eller løber på banen. Holdene er forskellige og kan bestå af alt fra familiemedlemmer til kollegaer, og alder spiller ingen rolle.

Hver 3. får kræft – og de to andre bliver pårørende. Jeg deltog selv med et hold for at mindes de nære familiemedlemmer, jeg har mistet. Min farmor var på det tidspunkt midt i hendes kræftbehandling, og hun kunne af den årsag ikke deltage. Men det gav mig alligevel troen på, at hun nok skulle klare det, da jeg gik på banen. Når man deltager som hold, giver det et unikt sammenhold, da man er på i så mange timer. I løbet af stafetten går man igennem alle tænkelige faser lige fra glæde og lettelse til sorg og minder. Men vi gør det sammen, og således kommer vi alle videre.”

fortæller Lærke.
Under stafetten bestemmer man selv, hvor stort holdet skal være, og om man vil gå, kravle eller ride på hest. Hvordan du kommer igennem en runde afhænger af dig selv, og hvad du synes er sjovt. Sidste år havde vi blandt andet Stenlænderne (spejdere), der gik ruten med fuld oppakning – også selvom det regnede sidst på aftenen. Desuden var der en far, som blev udfordret af sin datter om, hvem der kunne gå flest runder baglæns. De fik vist lidt ømme fødder, men endte alligevel med at gå omkring 10 kilometer baglæns.
De fleste hold er på omkring 10-20 personer, og konceptet er, at der skal hele tiden skal være minimum en repræsentant fra holdet på stafetbanen i de 24 timer stafetten varer. Alle holddeltagere betaler for at deltage i stafetten – 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn og unge under 18 år.
Har du lyst til at tilmelde et hold og være med i kampen mod kræft, så er der åbent for tilmeldingerne nu på: http://www.stafetforlivet.dk/stafet/egedal.
Kom og hep!
Hvis du hverken kan være med som fighter eller holddeltager, er der mulighed for at deltage som enkelt person ved at tilmelde sig på de allerede eksisterende hold. Desuden er alle meget velkomne til at heppe på de mange deltagende på selve dagen. Udover at der er mulighed for at se, hvordan de forskellige runder foregår, så afholdes der igennem hele stafetten også underholdende arrangementer. Der er blandt andet musik, dans, zumba og tombola, som du kan lytte og danse til.

FAKTABOKS
Stafet For Livet i Egedal afholdes den 14.-15. juni fra klokken 10-10 i Byparken ved Kulturhuset i Smørum, Flodvej 68. 
Tilmelding for fightere, hold og enkelt personer skal ske på: http://www.stafetforlivet.dk/stafet/egedal.
For yderligere information kontakt Lærke Frøstrup på: skylark@live.dk.
Det er anden gang Egedal står sammen i kampen mod kræften til Stafet For Livet. Sidste år samlede vi lige over 100.000 kroner sammen, som er gået direkte til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…