Sten er manden bag Egedals gode arrangementer

Sten er manden bag Egedals gode arrangementer

Sikke flot Egedal Centret er blevet pyntet med både julelys og det prægtige juletræ!

– og det fejres med en stemningsfuld juletræstænding i aften, som også byder på BLACK FRIDAY og en hulens masse fantastiske tilbud.

Én særlig mand har haft travlt op til denne dag! Han hedder Sten og er centerkonsulent i Egedal Centret.

Alle sejl er sat ind for at aftenen skal være helt fantastisk. Musikken spiller og Ole Kibsgaard og Kaya Brüel synger julen ind, borgmesteren holder tale og ønsker alle en glædelig jul, og der går også rygter om at julemanden kommer og deler slikposer ud til børnene!

Vi skal bare møde op og nyde det – og selvfølgelig rigtig gerne gøre en masse gode indkøb i Egedals mange gode butikker.

Sten er manden bag de gode arrangementer

Manden, som har styret slagets gang og planlagt denne dag til mindste detalje, hedder Sten Ligart Jensen.  Han er centerkonsulent i Egedal Centret, og har sit kontor med udsigt ned til midtertorvet ved La Strada.

Sten er ham der laver alle de ting, som vi slet ikke tænker på, når vi besøger Egedal Centret. Han sørger for at koordinere, så centret altid fremstår både pænt og ryddeligt, og at rammerne er i orden. Han er eventkoordinator på årets mange arrangementer, han sørger for kontakten med de lokale medier, og han nytænker nye tiltag for at tiltrække gæster til centret, og servicerer også centrets butikker.

Kort sagt: Sten er tryllekunstneren der får magien til at ske i vores dejlige center!

Sten er selv fra lokalområdet, og har altid elsket det lokale center. Han har tidligere arbejdet med både økonomi og marketing – og i jobbet som Egedal Centrets ”mand” bruger han alle kompetencerne.  Han skaber rammerne om de attraktive arrangementer, som folk har lyst til at besøge – og så er det butikkernes opgave at give centrets gæster en god oplevelse ved at have attraktive varer på hylderne og yde en god og personlig service!

Anekdoter “bag kulissen”

Forleden dag inviterede jeg mig selv på en snak med Sten på hans kontor. Jeg bliver som altid mødt med et stort smil og et kram, når jeg stikker hovedet ind. Og i dag bliver jeg også budt på kaffe. Jeg er ude på at få ham til at fortælle et par af de sjove anekdoter om livets gang i vores hyggelige center.

Sten griner, når han kommer til at tænke på hvor mange gange han har haft hjertet oppe i halsen i forbindelse med afholdelse af de store arrangementer.

Der er en tradition for at de nyudklækkede studenter skal ned og danse om søløverne på Søløvetorvet. Borgmesteren holder tale for dem, og en veloplagt DJ spiller høj musik og spreder feststemning.

Sten havde ikke været ansat i særlig lang tid, da han havde booket den faste DJ ind til opgaven. Der er en helt særlig tidsplan og studenterne kører fra gymnasiet på et fast tidspunkt. Da meldingen kom at studenterne var taget fra gymnasiet og var på vej i deres vogne til centret, var DJ´en endnu ikke kommet. Sten havde voldsomt sved på panden. Musikken er en af de vigtigste dele i programmet, da studenterne giver den max. gas til den høje musik.

5 minutter inden studenterne dukkede op, kom DJ´en scenevant ind og satte sit gear op i løbet af nul komma fem.
Sten havde til gengæld ikke forudset at der manglede forlængerledninger – så han endte med at spurte ind i det nærmeste supermarked og støvsuge butikken for forlængerledninger, som blev koblet sammen som en stor guirlande.

Og musikken spillede for fuld udblæsning, da de første studenter kom til centret – og festen blev afholdt som om intet var hændt! Men Sten nåede lige at få pulsen op.

Nu har han altid styr på forlængerledninger.

Han nævner også med et skævt smil den gang han hyrede en guitarspiller til at spille i et par timer ved juletræstændingen. Han havde lejet en varmekanon, som skulle stå i nærheden, men udlejningsfirmaet havde glemt at bringe den med. Det blev til nogle meget blåfrosning fingre hos guitaristen – og røde ører hos Sten, som ikke havde tænkt på at guitarister jo ikke kan have vanter på, når de spiller.

“Det handler om at tage tingene med et smil og godt humør – og finde en løsning på udfordringerne der dukker op  – og så lærer man hele tiden” smiler Sten.

Sender en kærlig tanke til vejrguderne!

Én særlig ting man ikke kan være herre over er vejret. Og Sten har efterhånden lært at lade være at bruge alt for meget krudt på at tænke på det.

I hans tid har han kigget på utrolig mange vejrudsigter –  og alligevel, så lever vejret over Egedal Centret sit eget liv, fortæller han.

Flere gange ved Open By Night har udsigterne lovet regn – men vejrguderne har alligevel holdt hånden over vores skønne center. Og andre gange har det ikke været lige så mildt, som meteorologerne lovede.

Så nu krydser Sten i stedet fingrene og synger Kim Larsens strofe: “Vi be´r bare guderne om godt vejr” – “og så sørger vi for at rammerne er i orden til at folk kan mødes og hygge sig” slutter han 🙂

Jeg takker for et spændende indblik bag kulissen på vores dejlige center – og jeg glæder mig til en stemningsfuld aften, når det store smukke juletræ skal tændes!

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…