Stenløse Cykler & Værksted – din smilende cykelmekaniker

Stenløse Cykler & Værksted – din smilende cykelmekaniker

Najib er den smilende og imødekommende cykelmekaniker, som er indehaver af Stenløse Cykler & Værksted. Han står klar til at hjælpe dig, hvis cyklen siger en mærkelig lyd, gearet driller, eller slangen skal skiftes. Og det er også hos ham du kan købe din nye “stålhest”.

Du kan nemt og fleksibelt få repareret din cykel: Aflevér den om morgenen, så er den klar til dig inden lukketid samme dag. Så bliver det ikke nemmere – og prisen er fornuftig.

Du finder Stenløse Cykler & Værksted på første sal i Egedal Centret i lokalerne, der tidligere husede Lokalbolig (tæt på Netto).

Jeg stikker hovedet ind i butikken for at lave en aftale om tid til en snak, og bliver med det samme budt indenfor. En imødekommende og venlig personlighed, og jeg føler mig straks velkommen! “Vi kan sagtens snakke, mens jeg arbejder” smiler han og byder mig en stol som jeg kan sidde på i hans værksted. God musik i radioen og en cykel, der hænger i loftet, som han er i gang med at kigge på. Der er noget galt med lyden ved “gearskiftet”,  så det skal justeres fortæller han.

Ejeren af cyklen kommer lidt senere. Najib og han får en snak om den superlækre cykel, og han konstaterer tilfreds at gearet nu er justeret og ikke længere lyder mærkeligt. Det er ikke første gang han har været her – og er heller ikke den sidste udtrykker han.

Najib smiler. Han vægter højt at kunderne er tilfredse.

Forhandler af prisfornuftige kvalitetscykler og reservedele.

Det slår mig hvor indbydende og ryddelig  forretningen er. Lokalerne er delt op og byder på det hele: Udstilling af de mange flotte cykler, reservedele og cykeltilbehør og hans værksted.

Alt er pænt og rydeligt – og jeg kan ikke undgå at kommentere det. Han kan godt lide at tingene er i orden, udtrykker han.

Udstillingen af cykler byder både på et udvalg af børnecykler, damecykler, herrecykler, mountainbikes og el-cykler.

Jeg er ikke den store cykelkender, og synes ikke jeg kender de mærker jeg finder i forretningen. Af mærker kan bl.a. nævnes GT og EBSEN.  Jeg bliver fortalt, at Najib har gode erfaringer med disse cykler, som er valgt udfra at det er kvalitetscykler i et fornuftigt prisleje – og designet er lækkert.

Positiv modtagelse

Stenløse Cykler & Værksted åbnede i november 2018. Butikken har fået en positiv modtagelse. Efterhånden som flere har fundet ud af at der er kommet en cykelforretning og værksted til byen, så er der kommet flere kunder til. Det har varmet Najib rigtig meget at opleve, hvor mange kunder som har anbefalet ham videre. “Det gør mig så glad, når kunderne er tilfredse med mit arbejde”, smiler han inden jeg takker af og tager afsked for denne gang.

 

Stenløse Cykler & Værksted
Egedal Centret 95D
3660 Stenløse

Tlf. 28 51 58 70

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
Ve..buresØ.efterår.21.(22of26)

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…