“Stenløse-drengen” Mike Tramp gør come back i Melodi Grand Prix

“Stenløse-drengen” Mike Tramp gør come back i Melodi Grand Prix

Danmarks Radio har i dag offentliggjort de otte navne ved årets Melodi Grand Prix på DR.dk.

Mike Tramps lokale fanklub kan godt begynde at glæde sig. “Stenløse-drengen” kan nemlig opleves i årets danske Melodi Grand Prix, der løber af stablen den 6. marts 2021.

For 43 år siden – i 1978 – vandt Mike Tramp og Mabel Melodi Grand Prix med nummeret Boom Boom. Dengang var Mike bare 17 år gammel, og de unge drenge tog hele Danmark med storm.

Alle der boede i Stenløse dengang husker hvordan “Mabels hus” på Byvej blev invaderet af unge fans, der sov i soveposer udenfor. “Boom Boom” er da også stadig et nummer hele Danmark kan synge med på.

Selv om Mike flyttede til USA og har han altid haft en særlig tilknytning til Stenløse (og Egedal). Han samlede hele Stenløse med All Stars-holdet, da byen dystede mod andre byer i sang i 2009. Her sad Danmark klinet til skærmen og Stenløse-borgerne heppede på de lokale sanghelte med indianer-høvdingen Mike Tramp som korleder.

Dansk Melodi Grand Prix 2021

I år deltager han med nummeret: “Everything is alright”, som han selv har skrevet både tekst og melodi til. Han skal bl.a. dyste mod Chief 1 og Thomas Buttenschøn.

Vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2021 skal repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest i Rotterdam i Holland. I år bliver det op til tv-seerne at sende vinderen afsted. Tidligere år har der også været en fagjury, men i år er det udelukkende op til seerne.

Vi har hvert år haft fornøjelsen af Mike Tramp til musikalsk foredrag i Stenløse Kulturhus. Et arrangement der trækker fulde huse.

Nu kan vi glæde os over at nyde “vores lokale helt” på den danske Grand Prix-scene igen.

Kom så MIKE – Vi hepper på dig!

Læs mere om Dansk Melodi Grand Priv 2021 på DR.dk

(Øverst foto: Michael Medgyesi)

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden