Stenløse Havemøbelcenter / Havemekka.dk

Hos Stenløse Havemøbelcenter finder du 1000 m2 showroom  – et af Sjællands største havemøbelcentre og det allerbedste udvalg.

Med over 100 forskellige havemøbelsæt, et væld af forskellige parasoller, og titusindvis af hynder til stole, havebænke, solvogne og dækstole kan du finde alt hvad du har brug for til den skønne sommersæson i haven.

Stenløse Havemøbelcenter, havemekka
Stenløse Havemøbelcenter på fabriksbesøg i Kina

Stenløse Havemøbelcenter har over 30 års erfaring med havemøbler, og importerer selv en stor del af deres havemøbler direkte fra fabrikkerne i Asien, hvilket sikrer dig den absolut bedste kvalitet til fantastiske priser.

Kendt for den gode service og rådgivning

Stenløse Havemøbelcenter er kendt for den gode service. Der er altid kaffe på kanden, og personalet sætter en ære i at lytte til dine behov og rådgive dig bedst muligt.

Også online-bestilling

Du er altid velkommen til at besøge butikken i Stenløse  og få lagervarer med hjem med det samme. Du kan også bestille online via hjemmesiden. Så bliver varerne sendt direkte til dig indenfor meget kort tid.

Hos Stenløse Havemøbelcenter er der åbent alle ugens syv dage:

Mandag-Fredag 10.00 – 17.30
Lørdag-Søndag 10.00-15.00
Helligdage 10.00-15.00

Stenløse Havemøbelcenter / Havemekka.dk
Dam Enge 10
3660 Stenløse

Tlf. 47 17 23 54
Mail: info@havemekka.dk

Hjemmeside:
https://www.havemekka.dk

 

Kim, som er indehaver af Stenløse Havemøbelcenter, rejser selv til Østen for at udvælge de bedste produkter i den rigtige kvalitet. Her har Kim været i Indonesien: