Stenløse Kunstforenings andet arrangement foregår på Corner på Sophienholm

Stenløse Kunstforenings andet arrangement foregår på Corner på Sophienholm

Lørdag d. 13. februar 2016, kl. 11.00. Vi mødes kl. 10.50.
Kunstnersammenslutningen Corners årlige udstilling på Sophienholm har denne gang undertitlen “Figurative fortællinger om indre og ydre virkeligheder”. 32 af sammenslutningens kunstnere deltager sammen med seks gæstekunstnere i Corner 2016, der som altid har den fortællende figuration i centrum.
Mange medier er i spil, og sanserne inviteres til udforskning af taktile udtryk i strikkede skulpturer, digitale tegninger, i maleri, grafik, tegning, keramik, installation. Værkerne fremstår som intense beretninger fortalt i små og store formater.
Kvindelige kunstnere fylder ikke så meget i det offentlige rum, som deres arbejde berettiger til. Det ser kunstnerne i Corner gerne ændret, så i år har sammenslutningen udelukkende inviteret kvinder med som gæstekunstnere. Corner glæder sig til at dele rum med Helle Baslund, Isabel Berglund, Linda Bjørnskov, Mia Nelle Drøschler, Ida Kvetny og Mie Olise. Flere af vores gæster har studeret i udlandet og bringer perspektiverne fra deres udenlandske ophold med til udstillingens fællespulje.
Corner er blandt meget andet også rum for et generationsmøde. I år er yngste deltagende kunstner født i 1980 og ældste i 1926. Hver kunstner bærer et mærke af sin tid, der formidles i værket og til beskueren. Nutidighed er også at have fortiden med sig.
Installation i Norske Hytten og fællesprojekt på mezzaninen Anita Viola Nielsen har til Corner 2016 skabt en stedspecifik malerisk installation om erindring og relationer. Med spejle, bannere og artefakter er Norske Hytten omskabt til et lille tempel, hvor man kan mindes, huske og sende tanker. Værket er tilegnet Michael, Anita Viola Nielsens bror, der kun blev 47 år. Mezzaninen indtages i år af Morten Skovmand, Egon Bjerg Nielsen og Bente Hansen med fællesprojektet “Mellemrummet”, der udforsker mellemstationerne i det kunstneriske arbejde på tværs af materialer, format og teknik.
Kunst på nettet Fra mandag den 25. januar vil udstillingens over 400 værker kunne ses på Corners hjemmeside, hvor værkerne kan købes online i kunstnernes butikker.
Udstillende kunstnere Henning Andersen, Elisabeth Bergsøe, Jens Bohr, Per Baagøe, Uffe Christoffersen, Daniel Enkaoua, Alba S. Enström, Helle-Vibeke Erichsen, Bente Hansen, Gustav Hansen, Merete Hansen, Ole Prip Hansen, Finn Heiberg, Lars Heiberg, Kjeld Heltoft, Elisa Jensen, Claus Handgaard Jørgensen, Jens-Peter Kellermann, Pontus Kjerrman, Kirsten Klein, Janne Klerk, Leif Madsen, Anne Marie Mejlholm, Anita Viola Nielsen, Egon Bjerg Nielsen, Hanne Sejrbo Nielsen, Mogens Nørgaard, Knud Odde, Lars Ravn, Morten Skovmand, Hanne Varming, Tong Wang og seks gæster: Helle Baslund, Isabel Berglund, Linda Bjørnskov, Mia Nelle Drøschler, Ida Kvetny og Mie Olise.
Corner 2016 er muliggjort ved støtte fra en række sponsorer. Tak til Toyota Fonden, 15. JUNI Fonden, AUGUSTINUS FONDEN, Frimodt-Heinke Fonden, Oticon Fonden, Knud Højgaards Fond og Trepilefonden og tak til Corners Venner.
Vi har guide ved Jens Peter Kellermann, der vil være en guide mere, hvis det bliver nødvendigt.
Arrangementet koster 80 kr. for medlemmer og 100 kr. for gæster.
Kørsel: 40 kr. til chaufføren.
Tilmelding til:
– Egon Sørensen, tlf. 4717 2575/mobil 23634099,mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .”>eogbsoren@mail.dk .

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…