Stenløses skater-park bliver fixet

Stenløses skater-park bliver fixet

Den otte år gamle skater-park i Stenløse får en ordentlig renovering.

Skrevet af Michell Andersen og Tobias Rosendahl Hammerlund

Skater-parken i Stenløse, som også går under navnet “X-parken”, er i gang med den helt store renovering. Hvorfor de vil have en ny renovering er fordi det er blevet anbefalet af et af klubbens tidligere medlemmer, der i dag går på AFUK produktionsskole i København.
Ifølge Lokalavisen udtaler Erik Hjort: ”Han og skolen henvendte sig til klubben for at høre, om vi var interesseret i et samarbejde, så ramperne kunne blive renoveret. I fællesskab søgte vi “Gadeidræts” puljen, der hedder “Søm og Skruer”. Derfra har vi fået bevilget midler, ligesom vi har fået støtte fra kommunen om at dække det resterende beløb.”
I øjeblikket er et hold elever fra AFUK’s skaterhold så i gang med renoverings-projektet. Det bliver spændende at se, hvad skaterparken kommer til at have af nye ting.
EgedalForum har den glæde at samarbejde med SG AVISEN, som er en skoleavis på nettet lavet af eleverne fra Stengårdsskolen. Vi bringer udvalgte artikler lavet af eleverne.
SG AVISEN er en skoleavis på nettet lavet af eleverne fra Stengårdsskolen. Hvad avisen indeholder har eleverne selv været med til at bestemme, samt har de selv været med til at vælge navnet.
Det er en skoleavis skrevet af eleverne for eleverne – men forældre, lærere og andre udefra er selvfølgelig velkomne til at læse med!
Er man nysgerrig på, hvad der rører sig i samfundet ud fra en elevs synspunkt er dette avisen, man skal læse!
Hver fredag vil siden blive opdateret med de nyeste artikler, anmeldelser og sjov underholdning til weekenden.
Læs SG AVISEN her: sgavisen.wordpress.com

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden