Sternberg VVS & Gasteknik kåret som ÅRETS HÅNDVÆRKER

Sternberg VVS & Gasteknik kåret som ÅRETS HÅNDVÆRKER

Gaspriserne har nået et tårnhøjt niveau, naturgaskunder kigger langt efter andre varmekilder. Varmepumper, jordvarme, solceller, fjernvarme og andre energi- og varmeløsninger står højt på ønskelisten i mange danske hjem. Samtidig er det en stor udfordring at skaffe de efterspurgte varer hjem pga. situationen i Rusland og efterdønningerne af corona i de asiatiske lande. Der bliver derfor løbet rigtig stærkt for at tage hånd om kundernes henvendelser og behov, når man arbejder indenfor den branche.

Derfor glæder det direktør Kim Busch ekstra meget i år at få kundernes klap på skulderen. Sternberg VVS- & Gasteknik A/S er netop blevet kåret til ÅRETS HÅNDVÆRKER i kategorien VVS, en pris som er baseret på kundernes anmeldelser af udførte opgaver.

Jeg har besøgt direktør Kim Busch fra Sternberg VVS & Gasteknik A/S i domicilet på Frydensbergvej i Stenløse.

Da jeg ankommer er Kim optaget på telefonen. Han smiler undskyldende, da han byder mig indenfor. Der er mange forespørgsler fra kunderne i øjeblikket, som ønsker hjælp til at vælge den rigtige løsning. Kim fortæller, at det også er blevet mere kompliceret lige nu at kunne give nogen generelle råd. Det kommer meget an på hvor man bor, hvilken nuværende løsning man har og hvad man “tror på”. Samtidig er markedet meget svært at navigere i, da det er meget svært at skaffe varmepumper og materialer. Dog bestiller Sternberg i god tid, så de stadig kan hjælpe deres kunder.

Hvor man før i tiden kunne give et skriftligt tilbud på eks. en varmepumpe, som var gældende i flere måneder, er fristen for accept af tilbuddet blevet markant kortere, da priserne hele tiden ændrer sig.

Markedssituationen ændrer sig hele tiden, så billedet for tre måneder siden, kan være “so much last year” i morgen. Det gælder i den grad om at holde sig opdateret hele tiden og forsøge at se tendenser, fortæller Kim.

Årets håndværker

På bordet står den flotte statuette med påskriften “ÅRETS HÅNDVÆRKER / VVS´er” fra Anmeld Håndværker, der vidner om den nyligt vundne pris. Den har varmet særlig meget i år, hvor der bliver kørt i et højt gear på arbejdsfronten.

Sternberg har før været nomineret og har også vundet prisen tidligere år. Det er en særlig værdsat pris, da den gives på baggrund af kundernes tilbagemeldinger på arbejde der er udført.

Kim giver udtryk for, at det aldrig ville kunne lade sig gøre at vinde sådan en pris, uden alle de dedikerede medarbejdere. De gør et godt stykke arbejde hver eneste dag!

En bred palette af opgaver

Sternberg VVS har en bred palette af opgaver, som virksomheden løser. Lige fra de klassiske VVS-opgaver indenfor, vand, varme og sanitet, og også luft til vand- og jordvarmepumper og fjernvarme.

For Kim Busch er fagligheden meget vigtig. At holde sig opdateret i tidens tendenser og være på forkant med udviklingen.

Mit besøg er ved at være forbi. Det har været spændende, at blive lidt klogere på, hvordan energi- og varmemarkedet ser ud, for en virksomhed der har fingeren på pulsen.

Et stort tillykke skal lyde til den lokale Egedal-virksomhed med den flotte pris!

Vil du vide mere?
På Sternbergs nye hjemmeside, kan du ved at indtaste nogle oplysninger om din bolig i  ”prisberegner-funktionen” få et estimeret indtryk af, hvad en varmepumpe vil koste din husstand.

Desuden kan du hente masser af information på hjemmesiden om virksomhedens ydelser, og bestille service på såvel fjernvarme, varmepumper og gasfyr.

Sternberg VVS & Gasteknik A/S
Frydensbergvej 20
3660 Stenløse

Tlf. 47 17 92 28

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…