Stine Pilgaard og Katrine Muff gæster Egedal Rådhus med romankoncerten “De korte sætningers land”

Stine Pilgaard og Katrine Muff gæster Egedal Rådhus med romankoncerten “De korte sætningers land”

Kom med til en underholdende aften onsdag d. 3. november kl. 19-21 på Egedal Rådhus til romankoncerten ’De korte sætningers land’, der er lavet over forfatter Stine Pilgaards populære bog ’Meter i sekundet’, der bl.a. vandt De Gyldne Laurbær sidste år.

“Meter i Sekundet” af Stine Pilgaard blev en af de mest populære romaner i 2020. Nu besøger forfatteren Egedal sammen med musiker Katrine Muff Enevoldsen til en aften med litteratur og musik. Enevoldsen er bl.a. kendt fra programmet “Syng med” og forskellige fællessangsprogrammer og har sat musik til bogens sange. Den d. 29. september udkommer et fælles sanghæfte med anekdoter om alle sangene under titlen “De korte sætningers land”.

’Meter i Sekundet’ er en humoristisk og kærlighedsfuld roman om en ung kvinde, der flytter til en højskole i Vestjylland og skal finde vej i sit nye liv her. Nogle af romanens tekster er blevet til musik og sange af musiker og sangskriver Katrine Muff, der bl.a. er kendt fra ’Syng med’ og fællessang på DR.

Nu besøger makkerparret Egedal sammen med musiker Katrine Muff Enevoldsen til en aften med litteratur og musik.

Man kan finde sangene i deres fælles musikalbum ’De korte sætningers land’ og to af dem er endda med i den nye Højskolesangbog – og så kan man selvfølgelig opleve dem live på aftenen.

Entré: 75 kr.
Billetter kan købes på Egedal Bibliotekernes hjemmeside: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/d0jdw03j7v%C2%A0

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden