Stop Madspil Lokalt (Egedal): Frivillige står bag maduddeling i Egedal

Stop Madspil Lokalt (Egedal): Frivillige står bag maduddeling i Egedal

For første gang har lokale initiativtagere i gruppen “Stop Spild Lokalt (Egedal)” været i gang med at skaffe overskudsmad fra lokale butikker.

Her vil den 23. december 2022 kl. 20.30 blive uddelt gratis mad til alle der mangler mad.

Vil du gøre en forskel?

Lige nu søger initiativtagerne frivillige til at hjælpe med praktiske opgaver den 23. december 2022. Her vil være flere forskellige opgaver, som du har mulighed for at byde ind på. Det er en stor opgave, som kræver mange frivillige hænder.

Der vil bl.a. være brug for hjælp til at hente maden ude i de lokale supermarkeder og ligeledes til at dele maden ud.

Har du lyst til at glæde dine medmennelser og samtidig gøre noget godt for miljøet, så meld dig ind i Facebookgruppen Stop Spild Lokalt (Egedal) og byd ind på opgaverne:  https://www.facebook.com/groups/1139891532757892/

 

Om uddelingen:

Uddelingen vil komme til at foregå fra Egedal Bodyfactorys lokaler på Ørnebjergvej 1 i Ølstykke den 23. december 2022 kl. 20.30.

Det er ikke muligt på forhånd at vide på forhånd, hvor meget overskudsmad fra butikkerne der vil være. Så det er kun muligt at sige, at der vil være noget, men ikke hvor meget. Det drejer sig især om varer, der ikke kan holde sig i de 3 juledage, og kan f.eks. være grønt, brød og kød. Men kan også være andet overskud.

Det anbefales, at tage poser eller andet med til at bringe maden hjem i.

Stop Madspil Lokalt (Egedal) takker på forhånd de medvirkende butikker: Ganløse Bageri, Kvickly, Stenløse, Rema 1000 i Ølstykke (der er flere på vej)

Gruppen glæder sig til en glædelig og fredelig aften for alle.

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…