Stor succes med DBU Sjælland Finals i Ølstykke FC

Stor succes med DBU Sjælland Finals i Ølstykke FC

Det blev en kæmpe succes med DBU Sjællands Finals i Ølstykke FC i weekenden den 22. og 23. juni. Vejret var flot, humøret var højt, og der var ud over de 64 hold, der kæmpede om medaljer, stor tilstrømning af tilskuere.

Ølstykke FC til Final 4DBU Finals er et stævne, hvor de 4 hold, der er sluttet bedste i DBU Sjællands turneringer mødes og dyster om Sjællandsmesterskaberne. I Ølstykke FC blev Sjællandsmesterskaberne afviklet i U14 – U19 11:11 i pige- og drengerækker og i en enkel kvindeserierække. Sjællandsmesterskaberne i 8:8 mandsturneringerne blev i samme weekend afviklet i Bourp IF.

Stævne var over al forventning, fortæller ØFC’s næstformand og ansvarlig for stævnet Flemming Wiil-Andersen. Der var en kæmpe opbakning fra alle hjørner og kanter af klubben. Vejret var perfekt, og der var mange tilskuere med holdene, og det var bare helt vildt, hvad er blevet solgt af sodavand, slushice, franske hotdogs og flæskestegssandwich.

Det var ikke kun banerne, der blev kæmpet på. Også i ØFC’s forplejningstelt på anlægget blev der arbejdet hårdt for at servicere de mange gæster fra de Sjællandske fodboldklubber. Teltet og grillen var bemandet af frivillige fra ØFC. Ungdomsspillere, trænere/ledere, forældre og venner var i sving over de to dage. Lørdag var det drenge U14 og U15, der var på ”banen” sammen med deres ledere og forældre. Søndag overtog U13 og U14 piger depechen og fik sved på panden.

Jeg er meget imponeret over den indsats, som de unge spillere, ledere og forældre leverede, fortæller Flemming. Det er et kæmpe arbejde alle har bidraget med. Uden de frivillige ville vi i ØFC slet ikke være i stand til at afholde et så stort stævne. Jeg takker alle for, at de kom og gav en hånd med, og ikke mindst Grill-holdet i boden på bane 1, som også stillede op. Jeg vil også sige en stor tak til UA Pigeformand Andreas Bakbøl, UA Drengeformand Jacob Dietzer-Fog og klubbens kasserer Bibi Underlien, som har været med hele vejen og var med til at styre afvikling af stævnet.

Mange tak til alle og til DBU Sjælland for igen i 2019 at vælge ØFC som værtsklub. Vi er klar igen næste år lover næstformanden.

Herunder lidt stemningsbilleder fra de to stævnedage.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...
Ve..buresØ.efterår.21.(22of26)

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...
Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…