Store Byttedag på Biblioteket i Stenløse Kulturhus

Efter endnu en succes med byttedag på Ølstykke Bibliotek i foråret, inviterer Egedal Bibliotekerne og Vestforbrændings Genbrugsbutik Smørum til byttemarked lørdag den 30. september kl. 10 til 14 på Biblioteket i Stenløse Kulturhus.

Bytteriet sker efter devisen: Giv hvad du har, og tag, hvad du kan bruge! Genbrug er både fornuftigt og populært, og byttemarkedet kan samtidig være en god anledning til at få gjort forårsrent og luge ud i alle de ting, man ikke længere bruger eller er blevet trætte af at se på.

Det kan f.eks. dreje sig om bøger, grammofonplader, CD´er, film, malerier og reproduktioner, køkkengrej, møbler, nips, legetøj og tøj.

Tingene bør naturligvis være intakte, rene og brugbare da ingen ønsker at få en ridset LP-plade, en vase med skår, eller et stykke uvasket tøj med huller i.

Ved at bytte med hinanden, kan vi spare penge og ressourcer og gøre miljøet en tjeneste. Således fortæller Mai-Britt Hvam Krogh fra Vestforbrændings Genbrugsbutik Smørum, at der hver uge bliver afleveret store mængder kasseret tøj på kommunens tre genbrugspladser.

Der er ingen regler for hvor meget man må tage, og man kan derfor godt komme med f.eks. 15 kg og tage 5 kg med hjem. Eller omvendt. Det der er tilbage efter arrangementet går til Genbrugsbutikken Smørum.

Der er gratis adgang – samt gratis te og kaffe på kanden.