Store filmoplevelser i Egedal: CPH:DOX fra d. 10.-13. november 2015

Store filmoplevelser i Egedal: CPH:DOX fra d. 10.-13. november 2015

Egedal Kommune deltager i filmfestivalen CPH:DOX fra d. 10. – 13. november 2015 . Der er mulighed for at se tre spændende film om klimadebatten, ældrepleje og graffitikunst.
TheYesMen
Tirsdag d. 10. november vises ’The Yes Men Are Revolting’, kl. 19.30 på Egedal Rådhus.
En satirisk og aktivistisk vinkel på klimadebatten. De to klimaaktivister ser tilbage på 20 års kamp mod grådighed, spin og hykleri – har deres arbejde overhovedet haft betydning?
Vær med til at fejre Egedal Rådhus 1-års fødselsdag – rådhuset er bygget ud fra de nyeste klimavenlige tiltag, hvor solens energi udnyttes optimalt og alt regnvand genbruges.
Formand for teknik- og miljøudvalget i Egedal, Peter Hansen vil indlede filmen og bagefter diskutere bæredygtighed og klima med publikum.
Arrangementet er gratis.
alicecares
Fredag d. 13. november vises filmen ’Alice Cares’,  kl. 10.00, Stenløse Kulturhus.
Kan man være ven med en robot? Et kig ind i fremtiden, hvor robotter vil indgå i arbejdet på plejehjemmet. En sød og rørende film om robotter i ældreplejen i Amsterdam.
Efter filmen vil der være brunch og debat om fremtidens velfærdssamfund med ældre i centrum. Claus Müller fra firmaet Blue Ocean Robotics, der arbejder med robotter vil lede diskussionen.
Arrangementet er gratis.
Efterfølgende brunch koster kr. 50,-
Arrangeres i samarbejde med innovationsfestivalen Afsnit I.
Banksy
Fredag d. 13. November vises ’Banksy Does New York’ kl. 22.00, Stenløse Kulturhus – Redskabsskuret/EgedalCentret
En film om verdens mest berømte og berygtede graffitikunstner Banksy. New York bliver sat på den anden ende med en månedlang skattejagt i byens gader. Efterhånden bliver deltagerne selv en del af det drilske kunstværk.
Efter filmen vil der være mulighed for selv at lave graffiti-udsmykning på plader, der senere vil blive ophængt i Stenløse Kulturhus.
Arrangementet er gratis.
Arrangementet præsenteres i samarbejde med innovationsfestivalen Afsnit I d. 11-14. november 2015.

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden