Store Kagedag på Lærkevej: Bager for en sag og støtter Børnetelefonen – igen!

Store Kagedag på Lærkevej: Bager for en sag og støtter Børnetelefonen – igen!

Sidste år sendte Clara Bager fra Lærkevej og hendes hjælpere 10.000 stærke kroner afsted til Børnetelefonen efter et vellykket “Bag for en sag”-arrangement.

I  år er tre familier endnu engang gået sammen om at bage for en sag, og samler så mange penge som muligt ind til Børnetelefonen.

Glæd dig til lækre kager og bagværk og sæt et stort kryds i kalenderen d. 3 oktober, når der endnu engang bages for en sag og sælges lækkert hjemmebag på adressen Lærkevej 30 i Ølstykke.

Familierne håber på igen at kunne gøre en forskel for dem som har brug for det. Igen i år vil udvalget byde på blandt andet pizzasnegle, pølsehorn, kanelsnegle, kage, muffins og meget meget mere.

Der er lagt op til hygge i indkørslen under pavilloner mellem kl. 10-16. Her vil være gratis kaffe, hyggelig musik og en god stemning.

Der vil i weekenden den 1. – 3. oktober være mulighed for både at bestille hele kager til afhentning.
Det er muligt at bestille via Facebook-begivenheden og på mail til clarabager@gmail.com. Priserne vil afhænge af kagens art.
Bag for BørneTelefonen er et indsamlingsevent, hvor der samles ind, så børn, der er udsat for vold, overgreb og omsorgssvigt, hurtigt kan få den nødvendige hjælp på BørneTelefonen hver dag – året rundt. De penge, som I tjenes på at sælge bagværk, går nemlig fuldstændigt ubeskåret til BørneTelefonens arbejde.
Billeder fra sidste års arrangement:

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…