Store Kagedag på Lærkevej: Bager for en sag og støtter Børnetelefonen – igen!

Store Kagedag på Lærkevej: Bager for en sag og støtter Børnetelefonen – igen!

Sidste år sendte Clara Bager fra Lærkevej og hendes hjælpere 10.000 stærke kroner afsted til Børnetelefonen efter et vellykket “Bag for en sag”-arrangement.

I  år er tre familier endnu engang gået sammen om at bage for en sag, og samler så mange penge som muligt ind til Børnetelefonen.

Glæd dig til lækre kager og bagværk og sæt et stort kryds i kalenderen d. 3 oktober, når der endnu engang bages for en sag og sælges lækkert hjemmebag på adressen Lærkevej 30 i Ølstykke.

Familierne håber på igen at kunne gøre en forskel for dem som har brug for det. Igen i år vil udvalget byde på blandt andet pizzasnegle, pølsehorn, kanelsnegle, kage, muffins og meget meget mere.

Der er lagt op til hygge i indkørslen under pavilloner mellem kl. 10-16. Her vil være gratis kaffe, hyggelig musik og en god stemning.

Der vil i weekenden den 1. – 3. oktober være mulighed for både at bestille hele kager til afhentning.
Det er muligt at bestille via Facebook-begivenheden og på mail til clarabager@gmail.com. Priserne vil afhænge af kagens art.
Bag for BørneTelefonen er et indsamlingsevent, hvor der samles ind, så børn, der er udsat for vold, overgreb og omsorgssvigt, hurtigt kan få den nødvendige hjælp på BørneTelefonen hver dag – året rundt. De penge, som I tjenes på at sælge bagværk, går nemlig fuldstændigt ubeskåret til BørneTelefonens arbejde.
Billeder fra sidste års arrangement:

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden