Store Loppedag i Smørum på Kristi Himmelfartsdag

Store Loppedag i Smørum på Kristi Himmelfartsdag

Under corona blev mange store loppemarkeder aflyst, men i Smørum blev der udtænkt et helt nyt koncept, som nu er ved at være blevet en tradition.

“Store Loppedag i Smørum” er et kæmpe loppemarked hver for sig i folks egne haver. Igen i år gentages succesen og som altid er tilslutningen overvældende. Over 60 “haver” har på under 14 dage meldt sig klar og meldingen lyder at tilmeldingerne vælter ind…

Lopper fra hele Smørum åbner deres haver for alle de gæster, som kunne have lyst til at komme forbi og kigge. I år er datoen sat til den 18. maj på Kristi Himmelfartsdag klokken 10-16. Sæt kryds i kalenderen og glæd dig til STORE LOPPEDAG!

 

Har du lyst til at sælge ud af genbrugsguldet, så skynd dig ind og tilmeld dig via Facebookgruppen “Store Loppedag i Smørum”: https://www.facebook.com/groups/250071013006991/

Ved tilmelding bliver du skrevet på en liste, som bliver bliver opdateret og delt i Facebookgruppen på et kort over stande, når dagen nærmer sig.

Du finder kort over samtlige stand-adresser op til arrangementet:
https://www.facebook.com/groups/250071013006991/

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…