Stormøde med oprettelse af brugerråd og aktivitetsgrupper i det kommende kulturhus

Stormøde med oprettelse af brugerråd og aktivitetsgrupper i det kommende kulturhus

Det kommende Kulturhus opretter brugerråd og aktivitetsgrupper på stormøde
Nu tages der for alvor hul på arbejdet med at skabe liv og aktivitet i det nye Kulturhus, som åbner i Stenløse til næste år.

Brugerråd skal styre Kulturhusets arbejde

Den 6. november inviteres alle interesserede borgere til stormøde i brugerrådet omkring det nye Stenløse Kulturhus. På mødet præsenteres den politiske rammeplan for huset og så skal der vælges folk ind husets første aktivitesgrupper. Medlemmerne i Brugerrådet vil være dem, som er med at sætte kursen på Kulturhusets arbejde og aktiviteter, når det åbner, så jeg håber, at rigtig mange borgere med interesse i kulturlivet vil møde op for så vi kan komme i gang med at planlægge konkrete aktiviteter i huset, fortæller Projektleder Jeannett Tankred fra Egedal Kommune.

Mindre aktivitetsgrupper skal skabe liv i huset

Udover det store Brugerråd skal der også nedsættes en række mindre aktivitetsgrupper, som har lyst til at sætte deres præg på livet og dagligdagen i huset. Det kan for eksempel være aktivitetsgrupper, der planlægger koncerter, laver kunstudstillinger, afholder kagekonkurrencer, arbejder med innovation eller måske har lyst til at omdanne et hjørne i huset til et by-have projekt med jordbærplanter og krydderurter.
En aktivitetsgruppe har en livscyklus på 4 måneder, men kan selvfølgelig vælge at forlænge deres arbejde, hvis de ønsker det, oplyser Jeannett Tankred.

Tid og sted

Den 6. november på Boesagerskolen, Flodvej 89, 2765 Smørum klokken 19.00 til 22.00.

Kontakt

Yderligere info fås hos Projektleder Jeannett Tankred på telefon 7259 7607 og mail jeannet.tankred@egekom.dk eller Frivillighedskoordinator Nadia Eriksen på telefon 7259 6909 og nadia.eriksen@egekom.dk.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…