Storstilet kagefest i Egedal til fordel for BørneTelefonen afholdes for sidste gang med et brag af en finale

Storstilet kagefest i Egedal til fordel for BørneTelefonen afholdes for sidste gang med et brag af en finale

Gør klar i kalenderen: Den 1. oktober 2023 er datoen for årets mest fantastiske kagefest i Egedal! “Lærkevej Bager for en sag – Finalen” afholdes for fjerde og sidste gang

Lærkevej bager for en sag

Clara Bager ved arrangementet i 2022

En overdådig kagefest fuld af lækkert bagværk

Smagsløgene forkæles: Arrangementet finder sted på Lærkevej 30, 3650 Ølstykke, søndag den 1. oktober 2023, fra kl. 10 til 16. Kagebordene vil bugne af lækre varianter som kager, muffins, cookies, boller, romkugler, pizzasnegle og pølsehorn. Deltagerne kan se frem til en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, hvor der vil være noget for enhver dessertelsker.

En velgørende tradition nærmer sig sin afslutning

Succesrig historie: I de tidligere tre år har kagefesten været en stor succes med masser af kager og samarbejde på lokalt plan. Hvert år er det lykkedes at indsamle betydelige beløb til BørneTelefonen – henholdsvis 10.000 kr., 28.000 kr. og 52.097 kr.

Sidste kagefest med ekstraordinær intensitet

Kagefestens finale: De unge initiativtagere, Clara og Liva Bager, har dedikeret sig til projektet, men på grund af skole, studier og arbejde er det ikke længere muligt at afholde arrangementet på årlig basis. Ikke desto mindre vil kagefesten “Lærkevej Bager for en sag – Finalen” blive afviklet med enestående intensitet. Arrangementet har fået betydelig opbakning fra lokale virksomheder og borgere, der anerkender vigtigheden af BørneTelefonen og ønsker at støtte op om formålet.

Støtte til BørneTelefonen – et hjertebarn for arrangørerne

Indtægterne går til en vigtig sag: Kagefesten har en særlig betydning for alle involverede, da den bidrager til arbejdet med at støtte børn i deres sværeste stunder. De penge, der indsamles gennem salget af bagværk, går ubeskåret til BørneTelefonens værdifulde arbejde. Sidste år blev det opnåede beløb fra dette og andre arrangementer rundt i landet brugt til at udvide BørneTelefonens åbningstider, så de altid er tilgængelige for de børn, der har mest brug for hjælp.

Gratis kaffe og kakao i hyggelige omgivelser

En invitation til hygge og solidaritet: Arrangørerne tilbyder gratis kaffe og kakao til alle, der ønsker at nyde stemningen under pavillonerne i indkørslen. Det bliver en festlig dag, hvor deltagerne kan slappe af og nyde kagerne.

Nye initiativer på vej

Arrangørerne af Lærkevej Bager for en sag – Finalen ser frem til at introducere to spændende nye initiativer i forbindelse med afslutningen af kageeventyret. Hold øje med arrangementets Facebook-side for at få de seneste opdateringer.

Gør sidste kagefest uforglemmelig

Vær en del af det sidste kapitel: Kom og vær med til at gøre denne sidste kagefest uforglemmelig! Lad os sammen sikre, at BørneTelefonen kan fortsætte med deres vigtige arbejde med at hjælpe børn i nød.

For mere information og tilmelding, besøg Facebook-begivenheden her: https://www.facebook.com/events/601447172133318/

21-1-1

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…