Stort rykind til el-cykeldag hos Fri BikeShop på Niels Olsensvej i Ølstykke

Stort rykind til el-cykeldag hos Fri BikeShop på Niels Olsensvej i Ølstykke

Der blev prøvet el-cykler til den helt store guldmedalje, da Fri BikeShop på Niels Olsensvej i Ølstykke arrangerede EL-cykeldag i samarbejde med ÆldreSagens Lokalafdeling. Her var det muligt at få en grundig introduktion til el-cyklen og også få lov at svinge sig i sadlen og prøve de mange modeller.

Jeg starter med en note til mig selv: Når jeg er inviteret med til et arrangement med ÆldreSagen, så nytter det ikke noget at komme på minuttet. Arrangementet startede kl. 13, og allerede et kvarter før var den første “senior” i sadlen – og da jeg ankom var der fuld aktivitet på de mange cykler, en skøn energi og højt humør! 🙂

Over al forventning

Jeg fik en snak med Susanne fra Fri BikeShop, som fortalte at de blev kontaktet af ÆldreSagen i Ølstykke, der spurgte til muligheden for at stable sådan et arrangement på benene – og det ville de da mægtig gerne!

Og cykelforretningen havde da også sat alle sejl til for at EL-cykeldagen skulle blive vellykket. Foran butikken var slået pavilloner op, hvor Batavus og Kildemoes stillede prøvecykler til rådighed, og butikkens personale var i fuld vigør med at fortælle og instruere, så det var muligt at køre på mange forskellige typer og modeller.

Der var også dækket op til kaffebord og en stor flot brunsviger-kage fra Ølstykke Bageri.

Der var slet ingen tvivl om at interessen var stor. Jeg vil tro at der var et sted mellem 20 og 30 forbi, mens jeg var der.  De fik introduktion af personalet, og kom ud at prøve at cykle på en el-cykel. Og der var smil og en rigtig god stemning.

Jeg fik en snak med flere, som ikke selv ville have turdet at sætte sig i sadlen, hvis ikke de havde set andre prøve først. De var også glade for den grundige introduktion, så de ikke var i tvivl om hvordan cyklen fungerede, før de satte sig op.

Mange havde været nervøse for om cyklen var svær at styre, men var ret begejstrede, da de selv prøvede hvad den lille el-hjælp kunne gøre op af en bakke.

El-cykler populært

En kvinde fortalte mig, at hun slet ikke havde siddet på en cykel i over 20 år. Men i dag havde hun kørt igen – og hun havde jo slet ikke glemt hvordan man gjorde. Hun var overrasket og meget begejstret for EL-cyklerne.

En anden jeg talte med fortalte at hun havde en el-cykel i forvejen, og at hun nød at kunne cykle til stationsbyen, og på trods af bakket terræn. Hun brugte “hjælperen”, når hun skulle op af bakkerne, så turen var overkommelig. Hun nød at hun nu tog cyklen meget oftere end førhen, og at det betød at hun fik meget mere frisk luft og god motion.

Andre kunne berette om småskavanker, som havde afholdt dem fra at cykle – men med EL-cyklens kraft kunne de nu være aktive igen.

Butikkens personale kunne også bekræfte, at interessen er overvældende for el-cyklerne. Ikke kun hos seniorer, men også folk som har lidt længere på arbejde kan have glæde af el-cyklen.

Er I også en gruppe, som kunne tænke jer et lignende arrangement, så er I meget velkomne til at kontakte Fri BikeShop på Niels Olsensvej.

Du er også altid velkommen til at besøge butikken for råd og vejledning.

 

Fri BikeShop – Ølstykke
Niels Olsensvej 7,
3650 Ølstykke,
Tlf. 47173511

 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...
312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...
20240307 150531 (1)

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann finder du på pladsen ved Ølstykke Station. Jeg elsker de finurlige figurer, som Søren ...
Ve..buresØ.efterår.21.(22of26)

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…