Stort tillykke til Gitte Kastberg – Vinder af “Nytænkningspris”

Stort tillykke til Gitte Kastberg – Vinder af “Nytænkningspris”

Gitte Kastberg fik sig en glædelig overraskelse, da borgmester Vicky Holst Rasmussen og formand for kultur- og erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup kom på uanmeldt besøg, da hun med en veninde var på café i Peter Beier. De overrakte hende blomster og Egedal Kommunes “Nytænkningspris” for hendes store arbejde med at skabe Egedal Julemarked og Egedal Sommermarked, som afholdes i Egedal Centret.

20231012 133217

Gitte var på cafébesøg med en veninde, da hun blev overrasket

Etablering af Egedal Julemarked og Egedal Sommermarked

Det er nu 3. år i træk at Egedal Julemarked afholdes. I år løber det af stablen i weekenden den 2. og 3. december. Markedet byder på hyggelige boder med salg af hjemmelavede produkter og kreating såsom håndarbejde, kurve, honning, marmelade, keramik, smykker og meget andet.

Gittes drøm om et hyggeligt julemarked

Ildsjælen Gitte har i mange år haft stande på forskellige julemarkeder rundt omkring på Sjælland. Hun havde dog en drøm om at skabe et hyggeligt julemarked LOKALT, som måske kunne gå hen og blive en tilbagevendende tradition – noget der kunne samle folk omkring gode oplevelser og skabe stemning.

Gitte forhørte sig i kulturhuset, som dog ikke helt kunne lade sig gøre og derfor kiggede hun efter andre steder. At holde det i Egedal Centret var en optimal ramme, da centret i forvejen har mange besøgende i julemåneden. Det kreative julemarked ville også kunne tiltrække yderligere folk til centret. Idet standene på julemarkedet udelukkende skulle sælge hjemmelavede sager, var der ingen karambolage eller konkurrence med butikkernes sortiment.

Positiv udvikling af julemarkedet til også at inkludere sommermarked

Da centerkonsulent Sten Jensen blev præsenteret for idéen, var han straks frisk på den. Det var værd at prøve af, og Gittes idé har vist sig at være en solstrålehistorie. Julemarkedet fik en lillesøster – et skønt endags krea-sommermarked. Begge markeder har fået særdeles positiv feedback fra både de erhvervsdrivende i centret, standholderne og de besøgende.

20231012 133320

Borgmester Vicky Holst Rasmussen og formand for kultur- og erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup overraskede Gitte Kastberg med Nytænkningsprisen.

“Nytænkningsprisen”

I talen ved overrækkelsen af “Nytænkningsprisen” blev synergien mellem det frivillige arbejde og det lokale erhvervsliv fremhævet. Det blev også fortalt, at Gittes store indsats er med til at gøre Egedal til et godt sted at bo!

Egedal Julemarked 2023

Forberedelserne til dette års julemarked er i fuld gang. Julemarkedet finder sted i weekenden den 2. og 3. december.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor det også er muligt at booke en stand: https://egedaljulemarked.voresegedal.dk

Stort tillykke til Gitte Kastberg med prisen og tak for hendes store indsats!

 

Dsc01094

Egedal Julemarked

356192697 748824947243006 8291439074102777383 N

Egedal Sommermarked

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…