Arkivfoto. Foto: Claus Birch

Succes med ny træner for ØFC kvinderne gav 3 point mod Herstedøster IC

Søndag den 7. oktober 2018, kl. 15.00, stod Ølstykke FCs kvindesenior klar på Herstedøster ICs baner i Albertslund. Den nye træner, Michael Sørensen, havde i ugens løb kun haft ét enkelt træningspas med pigerne, så det var med sommerfugle i maven, at pigerne gik ind til kampen, dog stærkt indstillet på, at der skulle intet mindre end 3 point med hjem.

Størstedelen af første halvleg var præget af ØFC boldbesiddelse. Til trods for, at pigerne stillede med et stærkt hold mod bundholdet, der kun har høstet et eneste point indtil videre, blev det aldrig rigtig farligt foran Herstedøsters mål. Ølstykke spillede godt sammen og stod stærkt i forsvaret, hvor Sara Rasmussen afviste alt der kom i nærheden af hende. Der var masser af gode løb på kanterne i begge sider. Det offensive spil manglede lige den sidste tand, for at være rigtig farligt. På midten var der masser af plads og Line Andersen havde også flere chancer, men ingen var helt oplagte og gav desværre heller ingen mål. Kort før pausen bliver kantspiller Clara Walsøe skiftet ud og ind kommer Josefine Sass med ny energi og masser af fight. Til trods for klar ØFC dominans i første halvleg, måtte pigerne desværre gå til pause med stillingen 0-0.

I anden halvleg er Ølstykke klar til at give den en ekstra skalde. Kort tid inden i 2.halvleg bliver Line Andersen skiftet ud med Luna Trolle, som virkede tændt og klar på at give den alt, hvad hun havde – og dette bar frugt. 11 minutter inde i anden halvleg lykkedes det Luna at score på et smukt hjørnespark af Ida Jørgensen. Herefter ser det ud til, at Ølstykke går et ekstra gear op. De styrer spillet og finder nu hinanden langt bedre på banen. Blot 15 minutter senere, efter et flot opspil, kunne Sophie Rasmussen sende bolden forbi Herstedøsters målmand og der stod nu 0-2 efter 71 minutters spil, til stor jubel for tilskuerne, spillerne og træneren.

Ølstykke holder fortsat godt fast på bolden og prøver at spille sejren hjem stille og roligt de sidste 20 minutter. Herstedøster har dog ikke givet op og de lægger et godt pres, som får Ølstykke til at falde længere tilbage på banen. 5 minutter før tid lykkedes det Herstedøster at sparke bolden i nettet fra en skarp vinkel i venstre side af feltet. Dette mål lægger Ølstykke yderligere under pres, men det lykkedes pigerne at stå for presset og holde på bolden og vigtigst af alt, at afholde Herstedøster fra at stjæle point. Efter 4 intense minutter i overtiden, kan pigerne juble og Ølstykke FCs kvindesenior kan for 3. kamp i streg smide 3 point på kontoen efter en flot kamp.

 

Vores Egedal bringer også gerne indhold og nyheder fra din klub. Du er meget velkommen til at sende indhold til os på mail kontakt@voresegedal.dk