Svanemærke til Ditlev-Rent.dk – Lokalt Egedal-rengøringsfirma tildelt anerkendt miljømærke

Svanemærke til Ditlev-Rent.dk – Lokalt Egedal-rengøringsfirma tildelt anerkendt miljømærke

Ballonerne var pustet op og lagkagerne pyntet til den store guldmedalje, da Ditlev-Rent.dk fejrede deres netop opnåede milepæl. Virksomheden har som rengøringsvirksomhed nr. 19 modtaget det anerkendte miljømærke SVANEMÆRKET.

Ditlev-Rent.dk har siden start haft et stort fokus på ordentlighed på alle fronter: Høj faglighed, miljøvenlige produkter, ordentlige arbejdsvilkår for de ansatte og fokus på grønne løsninger hele vejen rundt i virksomheden.  Med en Gazelle-pris og en Egedal Erhvervspris på visitkortet skulle man tro, at der ikke var plads til mere. Men sådan skulle det ikke være.

Ved et lokalt netværksmøde i Egedal Erhvervsnetværk, hvor Dionna og Christian var indbudt til at holde et oplæg om digitalisering i forhold til kvalitetssikring og effektivisering af arbejdsgange, udviklede snakken sig med en anden deltager i netværket. Han drev en rådgivnings- og konsulentvirksomhed og hjalp virksomheder med bæredygtig omstilling, grønne løsninger og miljømærkning.

Dionna og Christian havde ikke gjort sig nogen tanker om, at man som rengøringsvirksomhed kunne blive Svanemærket. Interessen blev dog vakt og snakken udviklede sig til et kryds i kalenderen og et møde.

Konsulentvirksomheden hjalp også med at lave ansøgning til grønne puljer, som var en noget kompleks proces, fortæller Dionna. Det var nemlig ikke helt uden omkostninger at ansøge om at blive Svanemærket. Udover at der er en økonomisk investering, så er det også en tids- og ressourcekrævende proces. Her bliver kigget med lup på ”Svanemærke-ansøgeren” i alle henseender, og der stilles store krav til dokumentation, procesbeskrivelser, produktvalg, uddannelse af medarbejdere, økonomiske situation og meget mere.

For at blive godkendt som Svanemærket rengøringsvirksomhed kræver det opfyldelse af krav på flere forskellige parametre: Valg af rengøringsmidler – Remedier (klude, svampe) – Virksomhedens biler og planlægning af kørsel -Dosering (pr. rengjort kvm.) – Uddannelse og oplæring af personale – Ansatte skal bære synlig billed-id m.m. Herudover har der været virksomhedsbesøg og snak med udvalgte kunder.

Dionna og Christian fortæller, at det viste sig, at der i virkeligheden ikke skulle ændres så meget. Et enkelt afkalkningsmiddel skulle skiftes, men ellers levede virksomhedens procedurer og produkter op til Svanemærkets krav. Det var rart at få bekræftet, at de var helt på rette spor. Nu blev det blot sat i system og dokumenteret efter Miljømærkning Danmarks instrukser.

Stor var begejstringen derfor, da Ditlev-Rent.dk efter lange seje træk modtog SVANEMÆRKET som rengøringsvirksomhed nr. 19 i Danmark.

Dionna og Christian er stolte og glade for at det ikke kun er de største spillere i branchen forundt. ”Grønne løsninger er vejen frem, og vi oplever en større efterspørgsel fra erhvervskunder. Vi er glade for at vi som rengøringsvirksomhed kan tage ansvar og bidrage til vores kunders grønne profil”, slutter Ditlev-Rent.dk

Ditlev-Rent.dk er et rengøringsfirma i Egedal, der både tilbyder rengøring til private og erhvervsrengøring. Virksomheden drives af Dionna og Christian, som i over 20 år har arbejdet professionelt med rengøring i både offentligt og privat regi.
Læs mere på hjemmesiden: https://Ditlev-Rent.dk

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…