Tag jagttegn i Stenløse-Veksø Jagtforening

Tag jagttegn i Stenløse-Veksø Jagtforening

Stenløse-Veksø Jagtforening starter primo januar et nyt jagttegnskursus, hvor du efter afsluttet kursus er godt klædt på til at gå op til den obligatoriske jagtprøve, som afholdes forår 2022.

Vi starter torsdag den 6. januar 2022 og forsætter til torsdag den 7. april 2022. hvorefter jagtprøven aflægges. Teoriundervisningen foregår torsdage i tidsrummet kl. 18.30 – 21.30 og den praktiske undervisning vil foregå på jagtforeningens skydebane og steder i naturen nogle lør/søndage i januar, februar og marts 2022 i tidsrummet kl. 09.00 – 14.00.

Om vores jagtkursus
Udover at blive klædt på til at tage dit jagttegn, vil du igennem kurset få et indgående kendskab til alle jagtbare og ikke jagtbare vildtarter i Danmark. Kurset indeholder emner som biologi, jagtetik, jagtlov, våbenkendskab, sikkerhedsregler, afstandsbedømmelse, jægerhåndværk, våbenbetjening, som alle er vigtige emner at vide noget om, når du skal på jagt i Danmark.

Gennem hele forløbet vil der være indlagt små test, som sikrer vores kursister bliver klædt grundigt på til den endelige jagtprøve, der består af en teoretisk del, samt en praktisk del.

Jagt er meget andet end selve jagten, så gode historier om sjove oplevelser og hændelser er selvfølgelig også en del af undervisningen.

Igennem jagtforeningen vil du hurtigt kunne skabe dig et netværk af ligestillede og du kan deltage i alle foreningens jagtlige aktiviteter. Et års gratis medlemskab af foreningen er implicit dette jagttegnskursus.

Praktisk info om kurset

  • Kurset starter torsdag 6. januar 2022
  • Du skal være fyldt 15 år for at deltage i kurset. (Personer under 16 år kan tilmelde sig jagtprøven, såfremt de fylder 16 år i prøveåret (2022)
  • Personer under 18 år, kan kun aflægge prøven, såfremt der ved prøven forevises skriftligt samtykke fra forældremyndighedens indehaver(e) til, at den aflægges, samt til at jagttegn erhverves, hvis den bestås.
  • Tilmelding og betaling til jagtprøven og fornyelse af jagttegn skal foregå digitalt via ”Mit jagttegn” – her kræves NemID.
  • Kurset er på 60 timer fordelt på skydebane, jagtrevirer og i teorilokale

Pris for jagttegnkurset
Pris for kurset 2700 kr incl. lærebøger.

Undervisningen foregår:
Lokale 30 på Maglehøjskolen i Ølstykke, på Stenløse Veksø Jagtforenings flugtskydningsbane i Veksø Mose og steder i naturen.

Du vil møde instruktører med højt engagement omkring jagt og skydning og vi kan lige nævne at én af instruktørerne starter på sit 41`år som foreningens underviser på vores jagttegnskursus så du er i helt trygge hænder. For at sikre en høj kvalitet og en historisk god beståelses procent, optages der maks. 20 deltagere.

Tilmelding og nærmere oplysninger på http://www.SVJ.dk

 

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden