Tag jagttegn i Stenløse-Veksø Jagtforening

Tag jagttegn i Stenløse-Veksø Jagtforening

Stenløse-Veksø Jagtforening starter primo januar et nyt jagttegnskursus, hvor du efter afsluttet kursus er godt klædt på til at gå op til den obligatoriske jagtprøve, som afholdes forår 2023.

Undervisningen starter torsdag den 5. januar 2023 og forsætter til lørdag den 1. april 2023. hvorefter jagtprøven aflægges. Teoriundervisningen foregår torsdage i tidsrummet kl. 18.30 – 21.30 og den praktiske undervisning vil foregå på jagtforeningens skydebane og steder i naturen nogle lør/søndage i januar, februar og marts 2023 i tidsrummet kl. 09.00 – 14.00.

Om jagtkurset

Udover at blive klædt på til at tage dit jagttegn, vil du igennem kurset få et indgående kendskab til alle jagtbare og ikke jagtbare vildtarter i Danmark. Kurset indeholder emner som biologi, jagtetik, jagtlov, våbenkendskab, sikkerhedsregler, afstandsbedømmelse, jægerhåndværk, våbenbetjening, som alle er vigtige emner at vide noget om, når du skal på jagt i Danmark.

Gennem hele forløbet vil der være indlagt små test, som sikrer vores kursister bliver klædt grundigt på til den endelige jagtprøve, der består af en teoretisk del, samt en praktisk del.

Jagt er meget andet end selve jagten, så gode historier om sjove oplevelser og hændelser er selvfølgelig også en del af undervisningen.

Igennem jagtforeningen vil du hurtigt kunne skabe dig et netværk af ligestillede og du kan deltage i alle foreningens jagtlige aktiviteter. Et års gratis medlemskab af foreningen er implicit dette jagttegnskursus.

Praktisk info om kurset

  • Kurset starter torsdag 5. januar 2023
  • Du skal være fyldt 15 år for at deltage i kurset. (Personer under 16 år kan tilmelde sig jagtprøven, såfremt de fylder 16 år i prøveåret (2023)
  • Personer under 18 år, kan kun aflægge prøven, såfremt der ved prøven forevises skriftligt samtykke fra forældremyndighedens indehaver(e) til, at den aflægges, samt til at jagttegn erhverves, hvis den bestås.
  • Tilmelding og betaling til jagtprøven og fornyelse af jagttegn skal foregå digitalt via ”Mit jagttegn” – her kræves NemID.
  • Kurset er på 60 timer fordelt på skydebane, jagtrevirer og i teorilokale

Pris for jagttegnkurset

  • Pris for kurset 2.700 kr. inkl. lærebøger.

Undervisningen foregår:

Lokale 30 på Maglehøjskolen i Ølstykke, på Stenløse Veksø Jagtforenings flugtskydningsbane i Veksø Mose og steder i naturen.

Du vil møde instruktører med højt engagement omkring jagt og skydning og vi kan lige nævne at én af instruktørerne starter på sit 42`år som foreningens underviser på vores jagttegnskursus så du er i helt trygge hænder. For at sikre en høj kvalitet og en historisk god beståelses procent, optages der maks. 20 deltagere.

Tilmelding og nærmere oplysninger finder du på www.SVJ.dk

 

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…