Tag jagttegn i Stenløse-Veksø Jagtforening

Tag jagttegn i Stenløse-Veksø Jagtforening

Stenløse-Veksø Jagtforening starter primo januar et nyt jagttegnskursus, hvor du efter afsluttet kursus er godt klædt på til at gå op til den obligatoriske jagtprøve, som afholdes forår 2024.

Undervisningen starter torsdag den 4. januar 2024 til primo april 2024, hvorefter jagtprøven aflægges. Teoriundervisningen foregår torsdage i tidsrummet kl. 18.30 – 21.30 og den praktiske undervisning vil foregå på jagtforeningens skydebane og steder i naturen nogle lør/søndage i januar, februar og marts 2024 i tidsrummet kl. 09.00 – 14.00.

Om jagtkurset

Udover at blive klædt på til at tage dit jagttegn, vil du igennem kurset få et indgående kendskab til alle jagtbare og ikke jagtbare vildtarter i Danmark. Kurset indeholder emner som biologi, jagtetik, jagtlov, våbenkendskab, sikkerhedsregler, afstandsbedømmelse, jægerhåndværk, våbenbetjening, som alle er vigtige emner at vide noget om, når du skal på jagt i Danmark.

Gennem hele forløbet vil der være indlagt små test, som sikrer vores kursister bliver klædt grundigt på til den endelige jagtprøve, der består af en teoretisk del, samt en praktisk del.

Jagt er meget andet end selve jagten, så gode historier om sjove oplevelser og hændelser er selvfølgelig også en del af undervisningen.

Igennem jagtforeningen vil du hurtigt kunne skabe dig et netværk af ligestillede og du kan deltage i alle foreningens jagtlige aktiviteter. Et års gratis medlemskab af foreningen er implicit dette jagttegnskursus.

Praktisk info om kurset

  • Kurset starter torsdag 4. januar 2024
  • Du skal være fyldt 15 år for at deltage i kurset. (Personer under 16 år kan tilmelde sig jagtprøven, hvis de fylder 16 år i prøveåret (2024)
  • Personer under 18 år, kan kun aflægge prøven, såfremt der ved prøven forevises skriftligt samtykke fra forældremyndighedens indehaver(e) til, at den aflægges, samt til at jagttegn erhverves, hvis den bestås.
  • Tilmelding og betaling til jagtprøven og fornyelse af jagttegn skal foregå digitalt via ”Mit jagttegn” – her kræves NemID.
  • Kurset er på +60 timer fordelt på skydebane, jagtrevirer og i teorilokale

Pris for jagttegnkurset

  • Pris for kurset 2.700 kr. inkl. lærebøger.

Undervisningen foregår:

Biologilokalet på Lærkeskolen i Stenløse, på Stenløse Veksø Jagtforenings flugtskydningsbane i Veksø Mose og steder i naturen.

Du vil møde instruktører med højt engagement omkring jagt og skydning og vi kan lige nævne at én af instruktørerne starter på sit 43`år som foreningens underviser på vores jagttegnskursus så du er i helt trygge hænder. For at sikre en høj kvalitet og en historisk god beståelses procent, optages der maks. 20 deltagere.

Tilmelding og nærmere oplysninger finder du på hjemmesiden: www.SVJ.dk

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…