Kom med til Litteraturens Dag i Egedal Centret den 6. november

Kom med til Litteraturens Dag i Egedal Centret den 6. november

Fredag den 6. november skulle Bogforum have været skudt i gang, men som så meget andet er det i år blevet aflyst.

Egedal Bibliotekerne har taget initiativ til en dag med fokus på litteraturen, og har sat flere forfattere i stævne i Egedal Centret.

Det bliver en eftermiddag med flere spændende pop-up-events!

Digter Caspar Eric

Kl.15.00 læser digteren Caspar Eric op ved Milas Pizza & Kebab House. Caspar Eric forener med sin ”pop-poesi” det ærlige med det ironiske. Med sin politiske ukorrekthed og usminkede tankestrøm taler han måske især til de unge. Caspar Eric udkommer i november med sin femte og meget aktuelle digtsamling, ”JEG VIL IKKE TILBAGE – Digte fra dage med COVID-19”.

Egedals lokale børnebogsforfatter og illustrator Rie Skovgaard

Kl. 15.00-17.00 sidder den lokale børnebogsforfatter og illustrator Rie Skovgaard klar i Snurretoppen, hvor hun læser op for børn af sine bøger. På hendes FB-side er der mulighed for at deltage i konkurrencer med en masse skønne bogpræmier fra Forlaget Aksel. Rie Skovgaards bøger er et godt redskab til sprogstimulering og leg – såkaldte flow-fortællinger, hvor voksne og børn laver fortællinger sammen og børnene derved får styrket sprog, fantasi og selvværd.

Forfatter Tine Høeg og guitarist og komponist Simon Brinck

Kl. 16.00-17.00 er der romankoncert med forfatter Tine Høeg og guitarist og komponist Simon Brinck på Søstertorvet.  Når Tine Høeg læser op fra sin nyeste roman ”Tour de chambre” vil handlingsforløbet fortættes og foldes ud i Simon Brincks meget stemningsfulde lydunivers. Sammensmeltningen af musik og oplæsning giver publikum en helt anden måde at opleve en roman på.

Digter Søren Ulrik Thomsen

Kl. 17.30-18.00 læser digteren Søren Ulrik Thomsen op fra sin tekstsamling ”En hårnål klemt inde bag panelet” på Søstertorvet. Søren Ulrik Thomsen har et langt forfatterskab bag sig siden debuten i 1981. Han  har bevæget sig fra at beskrive et storbymiljø i 1980’erne over et mere religiøst og erkendelsesmæssigt rum i 1990’erne til at opnå status som en folkelig poet i 2000-tallet.

Alle arrangementerne vil naturligvis foregå på en corona-forsvarlig måde og der bliver udleveret billetter på dagen til oplæsningerne, hvor der vil være begrænsede siddepladser

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…