Kom med til Litteraturens Dag i Egedal Centret den 6. november

Kom med til Litteraturens Dag i Egedal Centret den 6. november

Fredag den 6. november skulle Bogforum have været skudt i gang, men som så meget andet er det i år blevet aflyst.

Egedal Bibliotekerne har taget initiativ til en dag med fokus på litteraturen, og har sat flere forfattere i stævne i Egedal Centret.

Det bliver en eftermiddag med flere spændende pop-up-events!

Digter Caspar Eric

Kl.15.00 læser digteren Caspar Eric op ved Milas Pizza & Kebab House. Caspar Eric forener med sin ”pop-poesi” det ærlige med det ironiske. Med sin politiske ukorrekthed og usminkede tankestrøm taler han måske især til de unge. Caspar Eric udkommer i november med sin femte og meget aktuelle digtsamling, ”JEG VIL IKKE TILBAGE – Digte fra dage med COVID-19”.

Egedals lokale børnebogsforfatter og illustrator Rie Skovgaard

Kl. 15.00-17.00 sidder den lokale børnebogsforfatter og illustrator Rie Skovgaard klar i Snurretoppen, hvor hun læser op for børn af sine bøger. På hendes FB-side er der mulighed for at deltage i konkurrencer med en masse skønne bogpræmier fra Forlaget Aksel. Rie Skovgaards bøger er et godt redskab til sprogstimulering og leg – såkaldte flow-fortællinger, hvor voksne og børn laver fortællinger sammen og børnene derved får styrket sprog, fantasi og selvværd.

Forfatter Tine Høeg og guitarist og komponist Simon Brinck

Kl. 16.00-17.00 er der romankoncert med forfatter Tine Høeg og guitarist og komponist Simon Brinck på Søstertorvet.  Når Tine Høeg læser op fra sin nyeste roman ”Tour de chambre” vil handlingsforløbet fortættes og foldes ud i Simon Brincks meget stemningsfulde lydunivers. Sammensmeltningen af musik og oplæsning giver publikum en helt anden måde at opleve en roman på.

Digter Søren Ulrik Thomsen

Kl. 17.30-18.00 læser digteren Søren Ulrik Thomsen op fra sin tekstsamling ”En hårnål klemt inde bag panelet” på Søstertorvet. Søren Ulrik Thomsen har et langt forfatterskab bag sig siden debuten i 1981. Han  har bevæget sig fra at beskrive et storbymiljø i 1980’erne over et mere religiøst og erkendelsesmæssigt rum i 1990’erne til at opnå status som en folkelig poet i 2000-tallet.

Alle arrangementerne vil naturligvis foregå på en corona-forsvarlig måde og der bliver udleveret billetter på dagen til oplæsningerne, hvor der vil være begrænsede siddepladser