KØB GAVERNE LOKALT – Dit valg gør en forskel 

KØB GAVERNE LOKALT – Dit valg gør en forskel 

KØB GAVERNE LOKALT – Dit valg gør en forskel. Tænker du på, at det er en god investering at tænke lokalt, når julegaverne skal købes ind. Der er faktisk mange flere argumenter end du måske lige tænker på.

Det er NU du kan gøre den store forskel, når vi taler om at holde liv i vores dejlige lokale butikker og sikre de også vil blomstre og måske endda formere sig til næste år!

Vores lokale indkøbssteder og de lokale butikker er en af vores lokale værdier, som er med til gøre vores område attraktivt – også for tilflyttere.

NU er det nu det virkelig batter! December måned er den måned der bliver brugt allerflest penge i butikkerne – vil du give dem væk til netbutikkerne og de omkringliggende centre?
NEJ! Brug dem lokalt og glæd dig over, at du er med til at løfte vores område og give igen for de mange gode oplevelser i løbet af året.

Tag endelig på juleudstilling til København eller de andre traditioner du har, og glæd dig over at du ikke skal stå i de lange køer til kassen, mens du ved at du har gjort en rigtig god investering i fremtidens Egedal ved at købe gaverne lokalt hos Birgitte, Henrik, Tina, Susanne, Theis, Martin, Karin, Carsten, Brian, Pia, Malene og alle de andre skønne mennesker du hver dag kan møde i vores lokale butikker. Du slipper også for bekymringerne om pakkerne nu når frem til tiden inden jul eller frustrationerne over at din pakke er blevet sendt til at helt andet pakkested end du bad om pga. fyldte pakkeudleveringssteder. Der er skam mange fordele 🙂

Her er et par af mine egne grunde til så vidt det er muligt at købe julegaverne lokalt (også selvom du kan finde nogle af dem billigere på nettet):

  • Nyd den afslappende og hyggelige stemning i vores hyggelige center.
  • Personlig betjening og altid god service i vores butikker, som er drevet af dedikerede forretningsdrivende, hvor det for manges vedkommende er ejeren du finder bag disken.  (Bonus: færre fejlkøb, når du får en god vejledning og inspiration)
  • Mød altid søde mennesker på min vej 🙂 Både dem fra sportsklubben, barndomsvennerne og bekendte.
  • Tænker du på at Egedal Centret er en af Egedals største “arbejdspladser”? Glæd dig over at bidrage til lokale arbejdspladser. Vores mange butikker er også med til at lære vores unge mennesker at komme ud på arbejdsmarkedet. (jeg havde f.eks. selv mit første fritidsjob i centrets grønthandler i tidernes morgen).
  • Mange børn elsker at komme i Egedal Centret. Et sted de kender og hvor de ikke bliver væk, og med frisk luft og masser af plads. Der er et andet nærvær, når vi er sammen i centret. Har du selv minder fra da du var barn i centret?
  • Et butikscenter har indflydelse på efterspørgslen på boligmarkedet og dermed huspriserne. Glæd dig over at sikre at området er attraktivt.
  • Gratis parkeringspladser – og 5 minutter hjem
  • Støt det forretningsliv står bag en række af årets arrangementer, som er med til at skabe fælles lokale oplevelser!

Der er masser af gode grunde til at “svinge kortet lokalt” og gøre det med STOLTHED og GLÆDE!

Hjælp mig gerne med at sprede det gode budskab!

Varme julehilsner
Pernille, Vores Egedal

#Køblokalt #ElskerEgedal #EgedalCentret #SmørumCentret #ØlstykkeStationsby #GanløseBy #Veksø #VoresEgedal

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…