KØB GAVERNE LOKALT – Dit valg gør en forskel 

KØB GAVERNE LOKALT – Dit valg gør en forskel 

KØB GAVERNE LOKALT – Dit valg gør en forskel. Tænker du på, at det er en god investering at tænke lokalt, når julegaverne skal købes ind. Der er faktisk mange flere argumenter end du måske lige tænker på.

Det er NU du kan gøre den store forskel, når vi taler om at holde liv i vores dejlige lokale butikker og sikre de også vil blomstre og måske endda formere sig til næste år!

Vores lokale indkøbssteder og de lokale butikker er en af vores lokale værdier, som er med til gøre vores område attraktivt – også for tilflyttere.

NU er det nu det virkelig batter! December måned er den måned der bliver brugt allerflest penge i butikkerne – vil du give dem væk til netbutikkerne og de omkringliggende centre?
NEJ! Brug dem lokalt og glæd dig over, at du er med til at løfte vores område og give igen for de mange gode oplevelser i løbet af året.

Tag endelig på juleudstilling til København eller de andre traditioner du har, og glæd dig over at du ikke skal stå i de lange køer til kassen, mens du ved at du har gjort en rigtig god investering i fremtidens Egedal ved at købe gaverne lokalt hos Birgitte, Henrik, Tina, Susanne, Theis, Martin, Karin, Carsten, Brian, Pia, Malene og alle de andre skønne mennesker du hver dag kan møde i vores lokale butikker. Du slipper også for bekymringerne om pakkerne nu når frem til tiden inden jul eller frustrationerne over at din pakke er blevet sendt til at helt andet pakkested end du bad om pga. fyldte pakkeudleveringssteder. Der er skam mange fordele 🙂

Her er et par af mine egne grunde til så vidt det er muligt at købe julegaverne lokalt (også selvom du kan finde nogle af dem billigere på nettet):

  • Nyd den afslappende og hyggelige stemning i vores hyggelige center.
  • Personlig betjening og altid god service i vores butikker, som er drevet af dedikerede forretningsdrivende, hvor det for manges vedkommende er ejeren du finder bag disken.  (Bonus: færre fejlkøb, når du får en god vejledning og inspiration)
  • Mød altid søde mennesker på min vej 🙂 Både dem fra sportsklubben, barndomsvennerne og bekendte.
  • Tænker du på at Egedal Centret er en af Egedals største “arbejdspladser”? Glæd dig over at bidrage til lokale arbejdspladser. Vores mange butikker er også med til at lære vores unge mennesker at komme ud på arbejdsmarkedet. (jeg havde f.eks. selv mit første fritidsjob i centrets grønthandler i tidernes morgen).
  • Mange børn elsker at komme i Egedal Centret. Et sted de kender og hvor de ikke bliver væk, og med frisk luft og masser af plads. Der er et andet nærvær, når vi er sammen i centret. Har du selv minder fra da du var barn i centret?
  • Et butikscenter har indflydelse på efterspørgslen på boligmarkedet og dermed huspriserne. Glæd dig over at sikre at området er attraktivt.
  • Gratis parkeringspladser – og 5 minutter hjem
  • Støt det forretningsliv står bag en række af årets arrangementer, som er med til at skabe fælles lokale oplevelser!

Der er masser af gode grunde til at “svinge kortet lokalt” og gøre det med STOLTHED og GLÆDE!

Hjælp mig gerne med at sprede det gode budskab!

Varme julehilsner
Pernille, Vores Egedal

#Køblokalt #ElskerEgedal #EgedalCentret #SmørumCentret #ØlstykkeStationsby #GanløseBy #Veksø #VoresEgedal

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…