Teater-dokumentar om alkoholmisbrug i familien d. 2. oktober 2014

Teater-dokumentar om alkoholmisbrug i familien d. 2. oktober 2014

Ultimatum den 2. oktober 2014   kl. 19.30 I Multihallen, Toftehøjskolen, Ølstykke

Gratis Entre. Tilmelding Egedal.Rusmiddelteam@egekom.dk  mærket ”Ultimatum” og antal personer.

Du kan også møde Rusmiddelsteamet sammen med Sundhedsbussen i Stenløse Centret Tirsdag den 7. oktober fra kl. 14.00 til 17.00

ultimatum
Egedal Rusmiddelteam præsenterer Holbæk Teaters Dramadokumentar ”Ultimatum
Henrik og Julie Halby – far og datter – går sammen på scenen for at fortælle den hudløst ærlige beretning om et liv og en familie, der næsten gik i stykker. Men også en familie, der har fundet livet og hinanden igen. Her er der ingen fiktion. Bare den usminkede virkelighed.
De to har i efteråret og foråret trukket fulde huse på Holbæk Teater i teaterdokumentaren ULTIMATUM og nu samarbejder Holbæk Teater med Egedal Kommunes Rusmiddelteam om at præsentere forestillingen i forbindelse med Sundhedsstyrelsens årlige Alkoholkampagne  (uge 40 og 41).
Ultimatum satte punktum
Julie Halby er en af de mange unge, der vokser op i et hjem med for meget druk og for mange stoffer. I dag er det 10 år siden, at hun blev erklæret uegnet til gymnasiet. Ingen så al smerten, der lå bag. Hun svømmetrænede seks gang om ugen. Det var hendes ventil. Det var her, Julie søgte tryghed og stabilitet.
Nu har Henrik Halby været ædru i 11 år og arbejder som misbrugsterapeut. Julie fik sin studentereksamen og arbejder i dag som fysioterapeut på et psykiatrisk afsnit på Rigshospitalet.
600 Familier med børn i Egedal Kommune  ?                                                     
Familien Halby deler historie med mange andre i Danmark. Iflg Region Hovedstadens Sundhedsprofil fra 2013 er der 4.800 personer i Egedal Kommune med tegn på Alkoholafhængighed og 2.400 med et risikabelt forbrug. Heraf er de 600 i familier med børn..
I Egedal Rusmiddelteam møder vi nogle af familierne. Men desværre er de fleste alt for længe om, at opsøge eller få hjælp. Det kan få store konsekvenser; fx i form af skilsmisse, mistet job, splittelse i familien og en problematisk hverdag med dårlige samvittighed, vrede og skuffelser.
I Egedal Rusmiddelteam kan alle få anonym rådgivning og/eller behandling og vi har et ønske om, at langt flere får den hjælp får problemer bliver alt for store.
Sundhedsstyrelsen og Egedal Kommune har fokus på forebyggelse og ”Tidlig indsats” og med forestillingen vil vi gerne gøre opmærksom på, at alkoholproblemer forekommer i mange ganske almindelige familier og at det ikke er nogen skam eller utidig indblanding at få eller tilbyde hjælp. Tværtimod er det vigtigt for alle familiens medlemmer.
Ultimatum den 2. oktober 2014   kl. 19.30 I Multihallen, Toftehøjskolen, Ølstykke
Gratis Entre. Tilmelding Egedal.Rusmiddelteam@egekom.dk  mærket ”Ultimatum” og antal personer.
Du kan også møde Rusmiddelsteamet sammen med Sundhedsbussen i Stenløse Centret Tirsdag den 7. oktober fra kl. 14.00 til 17.00
Egedal Rusmiddelteam, Skolevej 10, 3660 Stenløse. Tlf.7259 6406

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…