The Fade Room – Ølstykke Stationsby har fået en ny HERRESALON

The Fade Room – Ølstykke Stationsby har fået en ny HERRESALON

Nyd en kop kaffe eller frisk vand med citron i Chesterfieldsofaen, mens du venter. Nu kan Egedals mænd godt glæde sig. En helt ny og stilfuld herresalon har set dagens lys i hjertet af Ølstykke Stationsby. Her kan du både få en trendy klipning, en stilfuld klip med saks, og også barbering med og uden kniv tilbydes i The Fade Room.

Jeg  blev forkælet med kaffe og og de lækreste flødeboller med marcipanbund, da jeg besøgte Etem og Ilhan i deres nye frisørsalon. De har arbejdet hårdt for at blive færdig med istandsættelsen af lokalerne, så alt var klart til åbningen den 1. februar. Og det spiller virkelig – så fedt et sted!

Et lækkert hjørne med Chesterfield-sofa og lænestol, kaffe på kanden og iskoldt vand med citron. Mændene skal føle sig godt tilpas, når de besøger den nye herresalon i hjertet af stationsbyen. Der er stil over sagerne, da jeg besøger den helt nye herresalon THE FADE ROOM i Ølstykke Stationsby.

Det er to erfarne herrer, der byder mig velkommen. Der er store smil og de ved hvad de vil med den nye salon. Begge har de mange års erfaring i frisørfaget. Etem  har senest arbejdet i flere år i en salon i Ballerup og Ilhan har arbejdet i salon i Albertslund og Slangerup. De glæder sig over, at flere af deres kunder fra tidligere sted allerede har været forbi frisørstolen i den nye salon.

Klip efter kundens ønske

Etem og Ilhan glæder sig til at byde nye kunder velkommen. Her i salonen kan man få klippet sit hår præcis som man ønsker det. Salonen hedder “The Fade Room” og henviser til den meget populære klippestil “Fade”, men indehaverne fortæller, at der skal også bliver klippet med saks.

Etem og Ilhan har erfaret, at deres kunder kommer igen hos dem, fordi der bliver lyttet til kundens ønske til frisure og stil, fremfor at det er en “standard-klip”. Vi giver “Value for money” og en god oplevelse. Med i en klipning hører også, mulighed for voksbehandling af kinder, ører, næse og mellem øjenbryn uden beregning.

Kunder i alle aldre

The Fade Room er for alle aldre både børn og voksne og alle skal de føle sig velkommen. Her er mulighed for at komme ind fra gaden uden tidsbestilling – men man kan også ringe og bestille tid.

Lokale og “kendte” rødder.

Etem er opvokset i Ølstykke og har gået på Stengårdsskolen. Han er ud af en “lokalkendt familie” idet hans far og brødre driver Centro Pizzeria i Egedal Centret, som har ligget i centret i over 30 år.

For Etem har det altid været en drøm at åbne egen forretning i Egedal, og som han siger er The Fade Room kommet for at blive! “Vi satser også på at blive her i 30 år”, griner han.

Høj kvalitet & Prisvenlig

Det er The Fade Rooms ønsker at alle skal kunne få en god klipning og behandling til en pris der er til at betale.

I salonen koster en klipning kun 200 kr. – Skæg 100 kr. – og skal du både have ordnet hår og skæg er prisen kun 250 kr.

Du kan følge The Fade Room på Instagram:
https://www.instagram.com/roomthefade/

Du finder salonen på torvet, hvor Den Danske Bank tidligere lå.

The Fade Room
Ørnebjergvej 1
3650 Ølstykke

Bestil tid på tlf. 50 65 55 32

Åbningstider:
Man-fre 10-18
Lørdag 10-16
Søndag: Lukket

Åbningstilbud til og med lørdag den 5. februar.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…