Tid til ro og nærvær?

Drømmer du om at komme hjem med en oplevelse af overskud og ro i krop og sind og at tage en velfortjent pause – væk fra hverdagens mange gøremål?

 – så kom og deltage i en aften med mindfulness og blid yoga. Det afholdes i Egedal Centret fra kl. 17:00 – 18:30. Næste gang er nu på mandag den 6. november.

Der har nu været afholdt 2 aftener med Tid til ro, og begge aftener har være fuldt booket.

Deltagere har efter arrangementet sagt – ”det var rigtig rart”, -”hvor var det fedt, jeg melder mig til næste gang”, -”dejligt med kombinationen af både mindfulness, afspænding og yoga.

Ved arrangementerne starter Maria Holm med et kort oplæg omkring mindfulness og stressforebyggelse. Derefter vil hun blidt guide dig gennem enkle siddende og liggende mindfulness- og afspændings øvelser samt nemme yoga øvelser. Du får mulighed for at blive vejledt omkring øvelserne, så du får så meget ud af dem som muligt.

Deltagelse kræver intet forudgående kendskab til mindfulness eller yoga og er åbent for alle, uerfarne som mere erfarne.

Er du interesseret i at deltage, og vil sikre dig en plads, skal du blot overføre kr. 80,- (pris pr. gang) via MobilPay på 20 64 50 53 – husk at skriv hvilken dato du gerne vil deltage.

Husk at medbringe liggeunderlag eller tykt tæppe

Maria Holm er uddannet psykoterapeut MPF samt MBSR mindfulnesslærer (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) v. Dansk Center for Mindfulness u. Aarhus Universitet. Maria Holm har flere års undervisningserfaring og afholdt mange kurser i stresshåndtering og mindfulness. Derudover har hun haft en daglig meditationspraksis de sidste 15 år.

Du kan læse mere om Tid til ro-arrangementer, Maria Holm og de mange videnskabeligt dokumenterede fordele, der er ved at dyrke regelmæssigt mindfulness og yoga på: www.mindful-health.dk

Adresse for afholdelse:

Kontorfællesskabet
Egedalcentret 69, 1. sal
3660 Stenløse

(tæt på Netto og ovenpå tøjbutikken Today)