Tid til indstilling af din favorit – Hvem skal have Egedals Erhvervspris 2023?

Tid til indstilling af din favorit – Hvem skal have Egedals Erhvervspris 2023?

Egedal Erhvervspris uddeles en gang om året ved Nytårskuren for erhvervslivet. Sidste år løb rengøringsvirksomheden Ditlev-Rent.dk med den flotte pris og det er nu, du har mulighed for at indstille din favorit til dette års erhvervspris!

Du kan indstille en virksomhed eller person, som i det forløbne år, eller gennem en årrække, har udmærket sig på et eller flere af følgende kriterier:

  • Har ydet en speciel indsats for lokalområdet ved at igangsætte eller tage initiativ til tiltag, der har inddraget andre virksomheder eller foreninger i kommunen.
  • Har ydet en særlig indsats for det rummelige arbejdsmarked, herunder fleksible arbejdsforhold, eller på anden måde vist socialt ansvar.
  • Gør en særlig indsats mht. virksomhedens arkitektoniske fremtræden, der bidrager til at gøre området attraktivt for virksomheder og borgere.
  • Gør en særlig miljømæssig indsats.
  • Er nyskabende, f.eks. teknologisk eller ledelsesmæssigt.
  • Støtte unge i en erhvervsuddannelse, bl.a. ved tilbud om lokale praktikpladser samt jobs.
  • Har igangsat tiltag, der fremmer grøn omstilling og bæredygtighed i et forretningsmæssigt perspektiv.

Det er et krav, at virksomheden er hjemmehørende i Egedal Kommune.

Fristen for indsendelse af forslag til kandidater til erhvervsprisen er søndag den 15. januar 2023, kl. 12 på mail: erhverv@egekom.dk

Egedal Erhvervspris 2023 uddeles torsdag den 2. februar kl. 07.00 – 09.00 på Egedal Rådhus til Nytårskuren. Her fejre vi samtidig Egedals gazellevirksomheder og der er inspirationsoplæg fra lokale virksomheder. Alle virksomheder i Egedal inviteres til Nytårskuren.

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakt erhvervsteamet i Egedal Kommune på telefon 7259 7207 (Thomas) eller 7259 6259 (Jon).

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…