Tip Egedal Kommune om fejl med et snuptag på din mobil

tip_egedal_460px

Smart ny app – Artiklen er fra Egedal Kommunes hjemmeside:
Nu kan du nemt og præcist tippe Egedal Kommune om fyldte skraldespande, væltede skilte, bjørneklo, huller i vejen og meget mere. Tip os med den nye ’Tip Egedal’ app på din smartphone.

Du kender det sikkert godt. På vej til arbejde eller hjem fra børnehaven opdager du et væltet skilt, et hul i vejen eller en fyldt skraldespand.

‘Det skal jeg lige have meldt til kommunen, når jeg kommer hjem’, tænker du.
Men så kommer du fra det igen.
Selv hvis du husker det og får tændt for computeren, er det ikke altid nemt at huske, hvor det lige var – var det på Helmersvej eller Helgesvej ud for nummer 17 eller 27?
Nu introducerer Egedal Kommune en app til både Android og iPhone, der gør det nemt at melde fejl og skader ind via smartphonen – lige på stedet.
App’en er udviklet af Soft Design, og er enkelt opbygget med en menu, hvor du vælger mellem kategorier som Vej, Natur eller Fortov. Under ‘vej’ kan du eksempelvis vælge ‘Hul i vejen’, tage et foto og angive din position på kortet.
Og vupti.
Nu har du tippet Egedal Kommune om en fejl, som du mener, bør ordnes.
Hvis opgaven bliver godkendt, får en mobil medarbejder automatisk besked på sin smartphone eller tablet og kan køre ud til stedet.
Bedre opgavestyring
‘Tip Egedal’ app’en – og det bagvedliggende it-system Synchronicer – er en del af en større digital effektivisering på Materielgården, der arbejder med at vedligeholde kommunens veje, stier og grønne områder.
Medarbejderne på Materielgården er bare udstyret med en mere avanceret udgave af ‘Tip Egedal’, hvor de kan registre fejl eller skader via en smartphone eller tablet, hvorefter opgaven sendes til et centralt system.
Med et par klik får en mobil medarbejder automatisk besked og kan køre ud og løse opgaven.
– Med denne digitalisering udnytter vi vores ressourcer meget bedre. Både borgerne og medarbejderne kan registrere fejl og skader nemt og præcist på deres mobile enheder. Alle opgaverne bliver styret i et og samme system, hvor vi også fordeler opgaverne ud til de medarbejdere, der kan løse opgaverne ‘ude i marken’ med hjælp fra præcise informationer, fotos og positioner på deres smartphones eller tablets, forklarer Materielgårdens afdelingsleder, Lars Krog.
Næste trin i digitaliseringen på Materielgården bliver en optimering og planlægning af medarbejdernes faste ruter til græsslåning og renholdning.
– Så kan vi eksempelvis registrere på stedet, hvor meget affald vi indsamler og på den måde optimere ruterne, så vi undgår at køre unødvendigt ud til tomme skraldespande og for lidt ud til fyldte, siger Lars Krog.
Du kan downloade ‘Tip Egedal’ app’en til Android telefoner på Google Play eller til iPhone på App Store.
Har du ikke en Android telefon eller en iPhone, kan du benytte selvbetjeningenTip Egedal.
Kilde: www.egedalkommune.dk

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…