To gange Kronby i 4-1 i ØFC-sejr over IS Skævinge

To gange Kronby i 4-1 i ØFC-sejr over IS Skævinge

Det blev til den krævede sejr i lørdagens kamp i serie 2 mod IS Skævinge. Men det hold hårdt.
ØFC virkede i starten af kampen tunge og langsomme mod et mere livligt Skævinge-hold. Der skulle da heller ikke gå mere end 3 minutter før bolden lå bag ØFC-målmand Tim Lund. Skævinge spillede fra deres højreside bolden ind i målfeltet, hvor 3 Skævinge-spillere hurtigt var trukket med frem. Måske var det manglende kommunikation i ØFC-forsvaret, der passivt kunne se til, at en skævinge-spiller var fri foran målmand Tim Lund, der uden chance for redning måtte se sig passeret til 0-1. Man skulle så ellers tro, at det ville tænde ØFC, men trodsreaktionen udeblev, og efter 10 minutter måtte anfører Nicklas Hansen indkasserer et gult kort fra dommer Martin Lorents Larsen, og det hjalp bestemt ikke på ØFC’s spil. I stedet for måtte anfører Nicklas Hansen i det 10. minut indkasserer et gult kort og 10 minutter ude.
Der skulle gå 20 minutter af første halvleg før, der begyndte at komme gang i ØFC’s spil. Det ikke mindst som følge af, at Nicklas ”Ville” Villadsen fik startet ”motoren” og med hårdt arbejde og finurlige driblinger på midten bidrog ”Ville” stort til, at spillet blev flyttet op på Skævinges banehalvdel. Det kastede mange store chancer af sig, men desværre lige ved og næsten og oftes uden for målrammen. Blandt andet havde Stefan Jens et hovedstød på overliggeren, og som tilskuer stod man med fornemmelsen af, at der snart ville ske noget. Det gjorde der også i det 34. minut. Matthias Pointinger fik et splitsekunds ro i højre side på kanten af feltet, hvorfra han med et følt spark sendte bolden i en blød bue venstre om Skævinge-målmanden og flot i mål til 1-1. Om udligningen var årsagen til, frustration hos Skævinge, der i det 39. minut måtte indkasserer et rødt kort. På banens midte afdriblede Stefan Jensen Skævinge-spilleren, der i frustration sparkede ud efter Stefan. Dommeren stod tæt på og var ikke i tvivl. Det røde kort kom promte op, og Skævinge måtte spille 10 mand resten af kampen. 1-1 var stillingen i pausen.
Anden halvleg var stort set udelukkende spil mod et mål – Skævinges. Skævinge kæmpede godt og forsvarede sig med de midler, de magtede. Der var igen mange chancer til ØFC, der ikke formåede at omsætte dem til mål. Frygten for en hurtig Skævinge-omstilling var tilstede, men den udeblev heldigvis. 18 minutter inde i anden halvleg fandt Matthias Pointinger fra højre side Mark Kronby inde inde foran mål, og det takkede Mark for ved at udnytte chancen til ØFC-føring 2-1. En farlig føring siges det, og der blev arbejdet hårdt på at øge føringen. Skævinge pakkede sig foran mål, og det var vanskeligt for ØFC at komme frem til afgørende chancer. I det 21. minut skete det så. Et opspil på banens midte frem til Kronby, som klogt lod bolden passere forbi og frem til Nicklas ”Ville” Villadsen, der længere fremme på banens midte opsnappede bolden og med en hurtig vending og ryk, var ”Ville” gennem Skævinge-forsvaret og kunne udplacere Skævinge-målmanden til 3-1. Det bragte pulsen ned hos de 111 tilskuere, der havde valgt at nyde solen på Ølstykke Stadion. Man kunne fristes til at tro, at det var det, og sejren nu bare skulle køres hjem.
Men der er var mere drama i vente.
I det 43. minut blev Nicklas ”Ville” Villadsen sablet ned på banens midte af en Skævinge-spiller. ”Ville” er simpelt hen bare for hurtig for de fleste spillere i serie 2. Ingen tvivl om frispark til ”Ville”, der blev liggende på banen. Frisparket var dømt, og ”Ville” fik den obligatoriske hjælp på banen. Men ret uforstående for tilskuerne fik ”Ville” også gult kort af dommeren. En lidt underlig situation, når nu frisparket var tilkendt ØFC. Man kan fristes til at tro, at ”Ville” måske udtalte noget, som dommeren ikke brød sig om ?? For lige at sætte punktum i kampen lykkedes det flot Mark Kronby i det 50. minut at opsnappe bolden i Skævinge-feltet og øge føringen til 4-1 til ØFC, som også blev kampens resultat.
Det blev til den pligtsejr, som ØFC forventeligt skulle have for stadig at være med i kampen om oprykning til serie 1. Med sejren rykkede ØFC op på tabellens fjerdeplads med 11 point. 2 point fra førstepladsen, som i denne runde blev indtaget af Frem Hellebæk med 13 point. På anden pladsen Snekkersten IF med 12 point og Hornbæk IF på tredjepladsen også med 11 point men en bedre målscorer end ØFC. Lørdag den 14. maj 2016 kl. 16:00 går det løs på udebane med tabellens nummer to Snekkersten IF. Også en kamp, der skal hentes 3 point i. Det bliver en svær kamp, men ØFC-drengene har potentialet til at hent sejren. Det kræver blot, at der kommer mere energi fra kampens start, mere taktisk klogskab og overblik. Så er det bestemt muligt at hent 3 point med hjem til Ølstykke.
Se stillingen i tabellen – klik her.
Se holdopstillingerne – Klik her.
Küehne + Nagel 2Küehne + Nagel er sponsor i Ølstykke FC’s senior afdeling og sponsor for nr. 10 og dobbelt målscorer Mark Kronby. Tak til Küehne + Nagel for sponsoratet og 2 mål i kampen mod IS Skævinge.
Klik på Küehne + Nagel’s logo og læs mere om virksomheden og deres aktiviteter.
 
Kampoplysninger:
Ølstykke FC senior 1 vs IS Skævinge: 4-1
Ølstykke Stadion lørdag den 7. maj 2016 kl. 13:30
Dommer Martin Lorents Larsen
Bolddrenge Ølstykke FC drenge U10/U11
Tilskuere 111

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

20240307 150531 (1)

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann finder du på pladsen ved Ølstykke Station. Jeg elsker de finurlige figurer, som Søren ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…